Liebherr Confort CUag 3311 – o combină frigorifică veselă pentru o bucătărie modernă

Verdictul Gadget-Review.ro

Ușurință în utilizare - 10
Design - 10
Performanțe - 9.5

9.8

O alegere Smart

Liebherr Confort CUag 3311 este o combină frigorifică cu un design vesel și stilat, ce reușește să pună în valoare o bucătărie modernă.

Vezi în magazin
User Rating: 3.74 ( 4 votes)

O bucătărie modernă se va evidenția atât printr-un mobilier custom, cât și prin aparatură electrocasnică smart, elegantă, dar și foarte eficientă când vine vorba de performanțe și specificații. Liebherr CUag 3311  este genul de aparat elecrocasnic, care întrunește toate aceste calități. Modelul cu muchii teșite, ce vine într-o nuanță de verde avocado este perfect pentru o bucătărie modernă. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2149 lei (verifică preț actualizat), un preț justificat de faptul că avem de-a face cu un produs premium, de o calitate nemțească, ce beneficiază de un design aparte. 

Design-ul vesel și atractiv te va cuceri din prima clipă. Iese din tiparele clasicului alb sau argintiu și poate fi pata de culoare dintr-o bucătărie cu stil. Verdele avocado este o culoare tare, ce atrage atenția imediat. Nu deranjează ochiul, ci mai degrabă ajută la o stare de spirit mai bună. Cel puțin asta mi se întâmplă mie. Culorile înseamnă veselie. Dimensiunile combinei sunt de 181.2 x 55 x 62.9 cm. Așadar, în cazul în care plănuiești să mai adaugi un corp de mobilier deasupra, ține cont de înălțimea aparatului frigorific. Are mânere verticale pe fiecare ușă, astfel că deschiderea este cât se poate de ușoară. Ușile sunt reversibile, ceea ce înseamnă că deschiderea se face după nevoile utilizatorului.

Poze cu Liebherr Confort CUag 3311

Liebherr Confort CUag 3311

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

 

Combina frigorifică are o capacitate totală de 294 l, repartizată în felul următor: frigiderul are un volum de 210 l, iar congelatorul restul de 84 l. Eu zic că este suficient de spațios chiar și pentru o familie cu 2 -3 copii, mai ales că organizarea fiecărui spațiu este foarte bine gândită.

Frigiderul vine echipat cu 4 rafturi din sticlă, pe care le poți aranja în funcție de înălțimea pe care ți-o dorești între ele. Vine și cu un raft pentru sticle, ce poate găzdui până la 5 sticle. În felul acesta sticlele vor fi depozitate în siguranță, iar spațiul din interior mai bine valorificat. Beneficiază și de două coșuri de depozitare, ce te vor ajuta să separi eventual legumele de fructe sau le poți organiza cum consideri de cuviință. Pe ușă se găsesc 4 rafturi, ce pot reprezenta soluția optimă de depozitare pentru sticle, borcane, ouă etc.

Iluminarea interioară este de tip LED, ceea ce face ca și consumul de energie să fie mai mic față de alte aparate frigorifice care nu beneficiază de această tehnologie. În plus, modelul Liebherr se încadrează în clasa de eficiență energetică A++, cu un consum de 210 kWh/an și 0,575 kWh/24h. La un simplu calcul, rezultă un consum de energie de aproximativ 114 lei/an, ceea ce nu e rău deloc. În 2016 prețul kWh este de 0,5390 lei.

În ceea ce privește congelatorul, acesta beneficiază de 3 compartimente, destul de încăpătoare, ce asigură suficient spațiu pentru o depozitare eficientă a alimentelor. Capacitatea de congelare este de 4 kg în 24 h. Ca și accesoriu, vine cu o tavă pentru gheață.

Aparatul frigorific beneficiază de tehnologia Smart Frost, ce reduce formarea de gheață în interior, dar și pe produsele congelate. Acest aspect face ca dezghețarea combinei să fie o activitate mult mai rară și mult mai ușoară.

De asemenea, un lucru mai puțin prezent în cazul combinelor frigorifice dintr-o generație mai veche îl constituie VarioSpace. Ce înseamnă acest lucru? Atât sertarele, cât și rafturile, realizate dintr-o sticlă securizată extrem de rezistentă, pot fi scoase pentru a oferi spațiu de depozitare mai mare pentru pachetele mai voluminoase.

Aparatul frigorific este unul cât se poate de silențios, atinge numai 39 dB, producând un zgomot similar cu cel dintr-o librărire. Asta înseamnă că modelul Liebherr poate fi folosit și pentru un open space, fără să deranjeze câtuși de puțin.

În plus produsele achiziționate până la 31.12.2016 și înregistrate în promoție, vor beneficia de o garanție extinsă până la 6 ani.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design extrem de rafinat,
  • vine pe o nuanță de verde avocado,
  • iluminare LED,
  • silențios,
  • bine compartimentat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.