LG V30s vine cu noi funcții bazate pe inteligență artificială

LG V30s, noul smartphone al sud-coreenilor va fi anunțat în cadrul târgului de tehnologie Mobile World Congres Barcelona de anul acesta și va veni cu câteva funcții bazate pe inteligența artificială. Este vorba de funcțiile LG Vision Ai și Voice AI, ce au fost deja anunțate de către gigantul sud-coreean.

lg v30s

LG Vision AI dezvoltă camera foto, oferindu-i acesteia capacitatea de a analiza obiectele din vizor și totodată de a face recomandări utilizatorului cu privire la modul de captură a: peisajelor, florilor, preparatelor culinare, portretelor, animalelor etc. Interesant este că funcția va putea oferi chiar și sfaturi legate de prețul obiectelor scanate, precum și alte detalii ce ar putea influența achiziția produselor. Mai mult de atât, în condiții de luminozitate scăzută, LG Vision AI poate modifica automat iluminarea imaginii.

lgv30s

Pe de altă parte, LG Voice AI oferă posibilitatea utilizatorului să deschidă aplicațiile sau să modifice setările, folosindu-se de comenzile vocale. LG a mai adăugat încă 9 comenzi vocale, la cele deja existente. Printre acestea se regăsesc opțiunile de: realizare a fotografiilor panoramice, fotografii în condiții de luminozitate scăzută, fotografii culinare, scanare de QR coduri și înregistrări slow-motion.

LG informează că noile funcții vor fi implementate și pe o parte din noile smartphone-uri prezente deja pe piață, însă deocamdată nu a specificat și care vor fi acestea.

Cel mai probabil vom afla acest aspect la MWC, din data de 26 februarie, acolo unde vom fi și noi acolo pentru a lua pulsul noutăților în materie de tehnologie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.