LG L80 Dual Sim – o experienţă unică la un preţ mic

Pentru cei care doresc să fie în pas cu tehnologia sau, pur şi simplu, au nevoie de un telefon ce poate să facă mai mult decât a trimite un mesaj sau a conversa, LG vine cu un model de smartphone capabil să răspundă celor mai avansate cerinţe pentru amatorii de telefonie mobilă, şi anume L80 Dual Sim. Acest smartphone este o alegere bună pentru cei care doresc un telefon compact, cu funcţii moderne ce permit atât activităţi distractive dar şi utile, toate acestea la un preţ ce porneşte de la aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat). De reţinut este faptul că ne oferă oportunitatea de a folosi două cartele SIM, adică posibilitatea de a folosi un singur telefon în acelaşi timp, în loc de două.

Telefonul poate i găsit și în oferta magazinului Evomag.

Ca şi design, smartphone-ul poate fi găsit atât pe culoarea alb cât şi pe negru, în funcţie de preferinţe. Display-ul de tip IPS LCD are diagonala de 5 inch şi rezoluţia de 480 x 800 pixeli, oferind un spaţiu suficient pentru toate activităţile la care îl veţi folosi. Touchscreen-ul Capacitive, cele 16 milioane de culori şi densitatea pixelilor de 187 ppi oferă o interfaţă clară şi luminoasă a telefonului.

Poze cu telefonul

LG L80 Dual Sim

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Partea de specificaţii tehnice oferă utilizatorului o performanţă bună atunci când foloseşte diferite programe sau jocuri. Acest lucru este posibil datorită procesorului Dual-Core cu 2 nuclee, model Cortex-A7 cu Chipset Qualcomm MSM8210, dar şi a frecvenţei de 1200 MHz.

Memoria RAM de 1 GB împreună cu procesorul performant vor oferi experienţe noi în fiecare zi şi la fiecare aplicaţie rulată. Sistemul de operare, printre cele mai performante variante, un Android OS versiunea 4.4 KitKat oferă o rulare deosebită aplicaţiilor utilizate. Pentru a memora fişiere audio, video, foto sau diferite informaţii necesare dispune de o memorie flash de până la 4 GB şi un microSD ce suportă maxim 32 GB.

Tot pentru a avea la îndemână orice informaţie vă este de ajutor, fie ea distractivă sau aparţinând job-ului, acest smartphone beneficiază de stocarea Dropbox de până la 50 GB.

Pe parte de multimedia vine echipat cu o cameră foto de 5 MP şi rezoluţia foto de 2592 x 2944 pixeli, cu autofocus, LED Flash, un zoom ce poate mări de până la 4 ori şi funcţia de panoramă şi continuous shot. Pentru a realiza mai mult de un instantaneu, aveţi la dispoziţie şi funcţia de înregistrare video cu o rezoluţie acceptabilă de 800 x 400 pixeli.

În ceea ce priveşte conectivitatea, terminalul mobil are un micro USB v2.0, Wi-Fi, Bluetooth v4.0 cu A2DP/AVRCP şi un GPS reciver cu suport A-GPS. Astfel, vă este la îndemână atât pentru a transfera uşor date către un alt device, cât şi pentru a vă conecta la internet printr-o reţea Wi-Fi.

Pentru comunicare este important să ştiţi că foloseşte un mini-SIM şi dispune de reţea GPRS, EDGE şi 3G. Alte facilităţi oferite sunt cele ale mesageriei care dispune de transmiterea unui SMS, MMS, e-mail, push e-mail sau IM, în funcţie de ceea ce doriţi.

De asemenea, trebuie să cunoaşteţi şi faptul că bateria de tip lithium-ion are o capacitate de 2540 mAh, ceea ce permite o durată de utilizare mai mare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • diagonală generoasă,
  • dual SIM,
  • preț accesibil,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.4
Performanțe - 8.4

8.4

O alegere accesibilă

LG L80 Dual Sim este un smartphone cu o diagonală generoasă, ce îți oferă atât clipe de relaxare inedite, cât și suportul necesar pentru a realiza diferite activități.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.