LG L60 – smarphone-ul basic entry-level

Fiecare producător de smartphone-uri are în ofertă modele entry-level pentru orice buzunar. În cazul LG, modelul L60 este una din opțiunile cele mai basic lansate în 2014. Prețul pentru LG L60 se învârte în jurul sumei de 439 lei (verifică preț actualizat), prețul mediu pentru categoria entry-level.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul are un design nu foarte complicat, cu un aspect simplu și “curat”. Dacă nu ai mai avut un smartphone până acum, telefonul ți se va părea acceptabil. Comparând însă cu alte modele, dimensiunile de 124.1 x 66.3 x 11.8 mm fac smartphone-ul destul de robust și de gros. Cu toate acestea, greutatea este una redusă, de doar 119 grame. Carcasa este alcătuită din plastic și e disponibilă pe negru sau pe alb. Aceasta are marginile ușor rotunjite și oferă un control bun cu o singură mână. Priza bună se datorează și capacului din spate foarte ușor curbat, ce duce spre modelele mid-range ale producătorului.

Poze cu smartphone-ul

LG L60

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 4.3 inch, fiind unul destul de mic față de cele întâlnite în momentul actual. Rezoluția este la fel de mică, fiind de 480 x 800 pixeli. Rezultatele nu sunt spectaculoase prin urmare, dar pentru un utilizator nou sunt destul de decente.

La partea tehnică, lucrurile rămân la fel de simple. Întâlnim așadar un procesor Dual Core de 1.3 GHz care susține însă binișor sistemul de operare Android 4.2 Jelly Bean. Acesta este însoțit de un chip grafic Adreno 305 și o memorie RAM de 512 GB. Spunând lucrurilor pe nume, memoria este un punct slab. Vei putea totuși să navighezi pe internet și să ai acces la aplicații și jocuri cu cerințe simpliste.

Memoria internă este de 4 GB, fiind mică pentru stocarea diverselor date pe telefon. O să fie nevoie să folosești un card suplimentar microSD. Ai posibilitatea de a crește capacitatea de stocare cu până la 32 GB, putând astfel să asculți muzică, să păstrezi mai multe poze și să descarci aplicații fără probleme.

Modelul este dotat cu mai multe funcții, dintre care cea mai utilă este GPS-ul dotat cu A-GPS. Vei mai găsi Radio FM, accelerometru, senzor de proximitate etc.

Pentru poze și filmări ai la dispoziție două camere foto. Camera foto principală de pe spate are 5 MP și este dotată cu blitz și autofocus, oferindu-ţi fotografii cu o calitate de 2592 х 1944 pixeli, iar videoclipurile vor fi redate la o rezoluţie de 480p. Camera secundară este VGA, așa că probabil o vei folosi mai rar, fotografiile ei amintindu-ţi de primul telefon pe care l-ai avut.

După cum au mers lucrurile până acum, probabil că nu te aștepți la o autonomie prea mare. Exact așa se și întâmplă. Bateria integrată este una de tip Li Ion de 1540 mAh, având un randament destul de slab. Cum însă dotările nu îți permit să rulezi aplicații prea solicitante, s-ar putea să îți ajungă totuși bateria, mai ales dacă nu stai mereu conectat la internet.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Designul este elegant
  • Camera foto principală are rezultate bune

Contra:

  • Autonomia redusă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Display - 7.8
Performanțe - 7.9

7.9

O alegere accesibilă

LG L60 este un smartphone entry-level, ce oferă un raport calitate-preț destul de decent, pentru un utilizator nu foarte pretențios.

Vezi detalii
User Rating: 3.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.