LG G6 – 5 motive pentru care să ți-l dorești (Hands on)

LG G6 MWC2017

LG G6 este unul dintre cele mai așteptate smarphone-uri ale anului, ce s-a lansat în cadrul târgului MWC din Barcelona. Cum anul trecut coreeni au cam dat greș cu LG G5, se pare că anul acesta au cam abandonat ideea de telefon modular, cel puțin deocamdată. Așadar LG G6 este un smarphone unibody, ce impresionează prin frumusețe, dar și prin specificații. Noi am găsit 5 motive pentru care LG G6 ar putea fi unul dintre telefoanele de top ale lui 2017.

1. Design foarte atractiv.

Este un device elegant, subțire, ce vine în 3 variante de nuanțe: alb, negru și argintiu. Simpla sa atingere te convinge că ai de-a face cu un device premium. Este confortabil să-l ții în mână și nu am simțit să îmi alunece prea ușor, asta în ciuda faptului că vine cu o carcasă din metal acoperită cu sticlă. Ecranul este ușor rotunjit pe margini, conferindu-i o eleganță aparte și mult mai mult rafinament.

2. Display-ul

Este descris ca fiind FullVision, este de 5,7 inch, cu rezoluție 2889 x 1440 pixeli și ocupă cam 80% din suprafața telefonului, reducând considerabil marginile irosite. Are un aspect ratio 18:9(2:1), o caracteristică aparte, ținând cont că majoritatea telefoanelor au un aspect ratio 16:9. Ecranul inspirat din industria cinematografică are un format mult mai bun pentru vizionat filme, dar și pentru productivitate și multitasking.

3. Camera!

LG G6 are o cameră duală cu lentile diferite: una cu f 1.8 de 13 MP și un unghi de vizualizare de 71 de grade, iar cealaltă cu f 2.4, tot de 13 MP, dar este ceva mai wide(cam cât un GoPro), cu un unghi de vizualizare de 120 grade. Asta înseamnă că vor fi două perspective diferite asupra subiectului, ce pot fi folosite în diferite moduri. Iată și câteva fotografii surprinse cu LG G6 la târg.

4. Include Google Assistant!

Este primul smarphone după Google Pixel, ce integrează tehnologia dezvoltată de Google. Asta înseamnă că are recunoaștere vocală, ce îți va permite să cauți mult mai ușor diferite informații. Pentru cei ce au dispozitive Smart în casă, precum becuri, lămpi, ambient, toate acestea vor putea fi controlate cu ajutorul Google Assistant.

5. Este rezistent la apă!

LG G6 este primul smartphone al brandului coreean cu certificare IP 68. Deși sunt destul de multe modele pe piață rezistente la apă, este de apreciat faptul că LG s-a decis să facă această trecere și să ne scape de o grijă inutilă în cazul unui accident.

Legat de preț, se pare că ar porni de la 690 euro și încă nu se știe exact când va ajunge flagshipul în magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.