Iată răspunsul QuickMobile pentru comenzile de LG G4 dual-sim cu preț greșit

Update: Iată că a venit și răspunsul celor de la QuickMobile în ceea ce privește prețul greșit al smartphone-ului LG G4 dual sim. Au dat astăzi un comunicat de presă prin care au anunțat că toate comenzile plasate în noaptea de 5 spre 6 decembrie au fost anulate. 3000 de clienți au comandat smartphone-ul, iar unii dintre ei au comandat chiar și câte 10 device-uri, ceea ce face ca onorarea comenzilor să fie peste puterea magazinului. Însă QuickMobile oferă vouchere în valoare de 50 de lei per client unic, pentru achiziția oricărui produs de pe site. Valoarea totatlă a voucherelor se ridică la 150.000 lei.

Comunicatul de presă:

“QuickMobile va oferi vouchere în valoare totala de 150.000 de lei celor care au comandat smartphone-ul LG G4 cu preț greșit

București, 7 decembrie 2015: QuickMobile a decis să ofere vouchere în valoare de 50 de lei tuturor celor aproximativ 3.000 de clienți care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț afișat greșit, de 224,90 de lei, în noaptea de 5 spre 6 decembrie. În mod normal, telefonul costă 2.249 de lei. Valoarea totală a voucherelor acordate de magazinul online este de 150.000 de lei.

Din cauza unei erori a sistemului, prețul afișat în magazinul online pentru smartphone-ul LG a fost, timp de câteva ore, de 224,90 de lei. Din păcate, datorită diferenței mari de preț, QuickMobile nu poate onora comenzile. Printre cei 3.000 de clienți care au comandat telefonul sunt și persoane care au plasat comenzi pentru 10 unități sau mai multe. 

„În trecut, am onorat comenzile făcute atunci când în magazin au fost afișate prețuri greșite, chiar dacă a fost vorba de smartphone-uri premium, precum Samsung Galaxy S6 sau Galaxy S6 Edge. De această dată, însă, volumul de comenzi este mult prea mare pentru a putea fi onorat. Ne cerem scuze pentru eroare și dorim să ne revanșăm față de cei care au comandat telefonul cu preț greșit oferindu-le câte un voucher în valoare de 50 de lei, care poate fi folosit la achiziția oricărui produs din oferta QuickMobile”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile. 

Voucherele vor fi primite în perioada următoare, câte unul per client unic, pe e-mail de către toți cei care au comandat smartphone-ul LG G4 Dual-SIM cu preț greșit.

UPDATE ora 10.00 : Prețul produsului a fost corectat la 2249lei. Așteptăm informații de la QuickMobile.ro cu privire la numărul comenzilor înregistrate și dacă vor fi onorate de magazin. lg g4

Anul ăsta Moș Nicolae vine la QuickMobile cu un cadou excelent, LG G4 Dual-SIM la 224 lei. Prețul este greșit bineînțeles, dar nu putem decât să sperăm că magazinul își va onora comenzile.

Comandă-l acum

Dacă ne uităm puțin în trecut, vom observa că s-au mai făcut greșeli, însă nu atât de mari, greșeli care s-au onorat. Ar fi frumos ca și de data aceasta să se întâmple aceeași poveste :)

Totuși, site-ul a picat de multe ori, așa că îmi imaginez că numărul comenzilor este imens……

Un comentariu

  1. QuickMobile a incasat toate comenzile efectuate cu card-ul (chiar si cele facute pe credit). Si de atunci, nu raspund la nici-un mesaj si au toate telefoanele inchise. Niste hoti si escroci !

    Toti cei care ati fost inselati/furati de catre QuickMobile, intrati pe acest grup, unde ne-am unit toti :

    https://www.facebook.com/groups/1234660386549898/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.