LG G3 Stylus – un telefon pe toate gusturile

Până în momentul de faţă Lg a demonstrat că se descurcă excelent, atât pe partea de electrocasnice, electronice, cât și pe partea de telefoane mobile, iar modelul LG G3 Stylus nu face altceva decât să confirme calitatea şi performanţa produselor LG în materie de smartphone-uri. Faptul că vorbim de un model dual sim, putem afirma că preţul de aproximativ 949 lei(verifică preț actualizat), la care îl poţi achiziţiona nu este un dezavantaj. Dimensiunea de 14.9 x 7.5 x 1 cm şi greutatea de 163 de grame sunt relativ mari pentru un telefon dar, având în vedere că îţi oferă performanţele unei tablete, acest lucru nu este deloc un dezavantaj.

Smartphone-ul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Cu o experienţă îndelungată, acest model nu face decât să pună pe tapet modul prin care nu tehnologia influenţează viaţa, ci experienţele create de tehnologie o fac.

Un design modern, cu marginile frumos conturate şi cu colţurile rotunjite, îl fac un accesoriu potrivit pentru toate gusturile. Un ecran destul de mare, de 5.5 inch, cu o rezoluţie QHD cu densitatea de 200 ppi îţi oferă experienţa de a te bucura de culorile naturii.

Poze cu telefonul

LG G3 Stylus

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot datorită ecranului mare, este destul de greu a-l manevra cu o singură mână, dar nu imposibil.

În partea frontală mai avem şi camera de 1.3 MP, care îţi permite să faci un selfie destul de reuşit, iar în partea din spate avem camera principală de 13 MP, 4128 x 3096 pixeli, cu autofocus şi panoramică.

Legat de aspectul fotografiilor avem şi posibilitatea de a fotografia şi în condiţii de lumină redusă, datorită blitzului încorporat. Acest telefon mai vine însoţit şi de un Stylus care îţi permite să schiţezi ceva când ai nevoie, să scrii sau chiar să desenezi.

Tot privind aspectul, avem şi materialul carcasei, acesta având un aspect uşor metalic, fiind de fapt din plastic, lucru care poate constitui un dezavantaj.

Modelul LG este un smartphone dual sim cu un procesor quad-core de 1.3 GHz Cortex A7, o memorie internă de 8 GB, memorie RAM de 1 GB şi posibilitatea de a folosi un card microSD de până la 32 GB.

Aceste detalii îţi permit să foloseşti telefonul şi pentru stocarea unor cantităţi foarte mari de materiale, fie că vorbim de muzică, filme, poze sau alte date. Aceste date stocate pot fi transferate, de asemenea, foarte uşor, lucru posibil prin realizarea unor conexiuni Wi-Fi, hotspot cu caracteristici de 802.11b/g/n, Bluetooth 4.0 sau micro USB 2.0.

În sprijinul acestor caracteristici mai avem şi funcţiile telefonului, funcţii precum cea de vizualizare şi editare fotografii, vizualizarea documentelor, comanda vocală, capacitatea de a reda fişiere format DivX/Xvid, MP4, MP3, WAV/WMA/FLAC, senzor de proximitate sau compas.

Toate aceste aplicaţii sunt sprijine de o baterie foarte puternică de 3000 mAh ce asigură un timp de convorbire de 25 h în 2G şi 16 h în 3G sau un timp de aşteptare de până la 780 h în 2G sau 880 h în 3G.

În concluzie, dacă ceea ce ai nevoie se regăseşte în caracteristicile acestui model, nu mai trebuie să stai pe gânduri pentru a-l achiziţiona.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • diagonală generoasă,
  • dual SIM,
  • preț accesibil,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.5
Performanțe - 8.4

8.4

O alegere inspirată

LG G3 Stylus este un smartphone cu un aspect plăcut și o diagonală generoasă, ceea ce înseamnă că nu este foarte ușor de manevrat cu o singură mână.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.