LG G2 – performanţe incredibile la un preţ accesibil

Dacă telefonul tău cel vechi nu îţi mai place, ai nevoie de un model nou şi mai performant care să îţi satisfacă nevoile în materie de jocuri sau aplicaţii, atunci trebuie să ştii că ai o nouă variantă la dispoziţie. LG G2 este un model modern, cu caracteristici ultra performante, care va răspunde tuturor nevoilor tale şi care va fi noul tău ajutor de nădejde. Dar dacă performanţele precizate până în acest moment nu au fost suficient de convingătoare, poate te convinge preţul de 1629 lei(verifică preț actualizat), preţ destul de mic comparabil cu principalele contracandidate, şi destul de mic privind calitatea şi performanţele acestui telefon.

Telefonul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În ceea ce priveşte designul acestui model de la LG, putem afirma că se adresează tuturor, având posibilitatea de a alege între modelul alb, care se adresează mai mult doamnelor sau domnişoarelor şi modelul negru pentru domni.

Poze cu telefonul

LG G2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Displayul de 5.2 inch îţi dă posibilitatea de a vedea imagini clare iar faptul că este şi Full HD îţi oferă o experienţă cum mai rar ai parte în cazul unui telefon mobil. Camera frontală dispusă în partea superioară stânga a ecranului îţi dă posibilitatea de a face poze de o foarte bună calitate, având o rezoluţie de 2.1 MP.

Acesta este un lucru îmbucurător pentru cei ce sunt înnebuniţi după selfiuri. Un alt detaliu în ceea ce priveşte aspectul sunt dimensiunile, faptul că are doar 70.9 x 8.9 x 138.5 mm te ajută, mai ales în momentul în care trebuie să ţii telefonul într-o geantă mai redusă ca şi grosime sau ca dimensiuni. Nici greutatea de 143 g nu te incomodează prea tare la acest telefon.

Din punct de vedere al performanţelor, acest telefon se încadrează perfect şi în cele mai pretenţioase păreri. Ecranul IPS-LCD Full HD cu 16 milioane de culori îţi garantează posibilitatea de a vizualiza un film la cea mai bună calitate, dar şi de a vedea culorile asemenea celor din natură.

În materie de sunet, cu acest model te bucuri de unul de foarte înaltă calitate, îţi dă posibilitatea de a auzi sau de a înregistra până în cel mai mic detaliu, poate reda 24 bit/192 kHz.

Memoria de 32 GB îţi dă voie să păstrezi atât jocuri sau aplicaţii precum şi filme pe care să le vizionezi atunci când aştepţi un mijloc de transport sau când ai de făcut o călătorie mai lungă.

Aceste lucruri se datorează şi procesorului quad core de 2.26 GHz cu un sistem de operare Android 4.4.2 Jelly Bean, şi care poate fi updatat la 4.4.2 KitKat şi o memorie RAM de 2 GB.

Tot în materie de date avem şi caracteristicile privind Bluetooth-ul 4.0, un microUSB 2.0, Wi-Fi 802.11, dar şi o viteză de date de până la 150 Mbps. Acest telefon îţi vine în ajutor şi în momentul în care vrei să surprinzi o imagine sau un peisaj feeric, deoarece are o cameră principală de 13 MP, un stabilizator optic de imagine, dar şi posibilitatea de a detecta faţa.

Indiferent dacă optezi pentru acest model pentru clipele de relaxare sau pentru a ține pasul cu tehnologia, cu siguranță se va dovedi o variantă perfectă.

Un alt detaliu pe care trebuie să îl ştii este legat de durata de funcţionare, deoarece bateria de 3000 mAh îţi asigură un standby de până la 900 h în regim 3G, dar şi o convorbire de până la 17 h.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  •  GB de RAM,
  • Full HD,
  • baterie de 3000 mAh,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.9
Performanțe - 8.3

8.7

O alegere inspirată

LG G2 este un smartphone destul de elegant și bine pus la punct în ceea ce privește dotările tehnice, cu o baterie suficient de mare pentru a nu te lăsa baltă când îți este lumea mai dragă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.