LG G2 Mini – două telefoane într-unul singur

Vrei un telefon care să nu atingă dimensiuni foarte mari, un telefon minimalist care să îţi ofere atât eleganţă, dar care să nu facă rabat de la performanţele tehnice? Atunci nu ar fi rău să îți arunci un ochi peste modelul LG G2 Mini. Acest telefon minimalist, lipsit de butoanele laterale, îţi oferă atât performanţa cât şi eleganţa de care ai nevoie. Acest lucru se datorează caracteristicilor funcţionale dar şi de design, precum şi capacităţii foarte mari a bateriei care îţi oferă posibilitatea de a-l folosi petru un timp foarte lung. Trebuie să ştii şi că poţi beneficia de aceste lucruri la un preţ de doar 765 lei(verifică preț actualizat), un preţ accesibil în raport cu calitatea şi caracteristicile şi mai ales că în acest fel ai două telefoane într-unul singur, fiind un telefon dual sim.

Terminalul mobil poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Aspectul telefonului este strâns legat de dimensiunile pe care le are, după cum îi spune şi denumirea, dimensiunile fiind mini: 6.6 x 12.9 x 0.98 cm. Aceste dimensiuni îl fac să fie foarte uşor de ţinut în orice geantă, rucsac sau buzunar.

Poze cu telefonul

LG G2 Mini

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Tot uşor este de păstrat şi de folosit şi datorită greutăţii reduse pe care o are, şi anume doar 121 g. Ecranul de care dispune telefonul este unul de 4.7 inch cu un display HD IPS, o rezoluţie de 960 x 540 pixeli şi 16 milioane de culori. Aceste ecran îţi oferă imagini de o mare calitate, lucru datorat şi marginilor foarte subţiri.

În partea frontală a telefonului avem o cameră de 1.3 MP, iar în spate una de 8.0 MP, ambele oferind posibilitatea de a face poze care să îţi păstreze memoria vacanţei vie, dar şi selfiuri foarte bune. Tot în partea din spate, sub camera principală, avem şi tasta intuitivă ce permite controlul telefonului cu ajutorul degetului arătător.

Trecând la performanţele care recomandă acest produs, putem începe cu faptul că este un smartphone dual sim cu o reţea 2G şi 3G şi un procesor Quad-Core Qualcomm de 1200 MHz.

Dacă vrei să foloseşti telefonul pentru a stoca muzica preferată pentru când alergi sau vrei să te relaxezi sau vrei să priveşti la un film când ai de aşteptat sau călătoreşti, memoria internă de 8 GB, memoria RAM de 1 GB dar şi posibilitatea de a suporta un card de până la 32 GB te ajută în acest sens.

Sistemul de operare Android 4.4 KitKat este o altă caracteristică modernă ce recomandă acest produs. Trebuie să ştii şi faptul că în momentul în care te-ai rătăcit, tot acest telefon îţi sare în ajutor prin sistemul GPS cu A-GPS.

În materie de fotografii, pe lângă caracteristicile camerelor menţionate, telefonul mai are funcţii pentru detectarea facială, un senzor pentru focalizare multi-punct, ce permite focalizarea separată a 9 puncte, precum şi funcţia de autofocus, iar dacă vrei să fotografiezi în condiţii de lumină mai scăzută te poţi baza pe blitzul led integrat al telefonului.

Dacă vrei să transmiţi sau să primeşti unele date, o poţi face datorită tehnologiei Bluetooth 4.0 de care dispune, micro USB-ului de 2.0 sau tehnologiei Wi-Fi 802.11 b/g/n, aceasta oferindu-ţi posibilitatea şi de a te conecta la internet.

Dacă doreşti să ai un telefon compact, modern şi care să fie în pas cu ultima tehnologie de pe piaţă şi cu ultimele aplicaţii, dar care să nu aibă dimensiunile unei tablete, modelul LG este o variantă optimă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • dual SIM,
  • preț accesibil,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.6
Performanțe - 8.3

8.5

O alegere accesibilă

LG G2 Mini este un smartphone cu un design minimalist, ce folosește un procesor destul de puternic, pentru a face față activităților de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.