LG G PRO 2 – smartphone-ul cu performanță excelentă

LG G PRO 2 este un smartphone care nu deține prim-planul pe piață, dar care oferă dotări ce ar merita să îi atribuie acest loc. Smartphone-ul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1699 lei (verifică preț actualizat), un preț foarte bun pentru dotările sale. Modelul este unul high-end, oferind dotări foarte performante. Se remarcă designul de calitate, ecranul IPS Full HD foarte generos, procesorul și memoria RAM foarte bune, cât și camera foto de 13 MP și autonomia optimă. Smartphone-ul poate face față cu brio competiției, oferind numeroase argumente de achiziție.

Multe dintre modelele de smartphone-uri au un design caracterizat de un aspect rotunjit sau unul ascuțit, dar iată că modelele LG se află undeva la mijloc. Nu ai putea descrie designul nici ca având liniile rotunjite asemeni celor de la Samsung sau HTC, dar nici liniile ascuțite precum cele ale modelelor Sony. Carcasa este albă și inspiră calitatea și eleganța. Dimensiunile sunt de 81.9 x 157.9 x 8.3 mm, iar greutatea este de 172 de grame. Se remarcă aspectul ultra slim.

Poze cu smartphone-ul

LG G PRO 2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 5.9 inch, încadrând telefonul în seria celor cu adevărat generoase. Ecranul este de tip IPS și are o rezoluție Full HD. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 de pixeli, în 16 milioane de culori. Datorită tehnologiei IPS unghiurile de vizualizare sunt largi, iar controlul este unul foarte bun.

Performanța este susținută de un procesor Qualcomm Snapdragon 800 Quad Core de 2.3 Ghz, însoțit de o memorie RAM ideală, de 3 GB.  Cu alte cuvinte, totul este extrem de cursiv, iar multitasking-ul este avansat. Vei putea rula în același timp mai multe aplicații cu cerințe ridicate. Memoria internă este de 16 GB, iar capacitatea de stocare poate fi extinsă până la 64 GB prin intermediul unui card microSD.

Modelul folosește sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

La nivel multimedia vei găsi în primul rând o cameră foto principală de 13 MP. Fotografiile au o calitate ridicată și beneficiază de Auto Focus, blitz și numeroase posibilități de editare. Fotografiile au o rezoluție de 3840 x 2160 de pixeli. Camera foto secundară este de 2.1 MP.

Vei putea reda fișiere video și audio într-o gamă variată de formate. Sunetul are o putere de 1W și are un volum puternic. Muzica se va auzi foarte clar, fără distorsiuni.

La nivelul conectivității vei găsi un port microUSB și un port jack de 3.5 mm. Pentru transferul de fișiere fără cablu ai la dispoziție tehnologiile Bluetooth și NFC. Conexiunea la internet se poate stabili prin GPRS sau Wireless de 802.11 b/g/n.

Printre funcțiile disponibile se numără cele de Radio FM, GPS cu A-GPS, senzori de proximitate și de lumină, o busolă și un accelerometru.

La asemenea dotări performante, autonomia se cere a fi una foarte bună, ceea ce se și întâmplă. Astfel, bateria din dotare are o capacitate de 3200 mAh și oferă o autonomie optimă. O încărcare acoperă 1-2 zile de utilizare.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • procesor Quad-Core,
  • Corning Gorilla Glass 3,
  • 3 GB RAM,
  • cameră de 13 MP

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 9.1
Performanțe - 9

9.1

O alegere inspirată

LG G PRO 2 este un smartphone elegant, cu specificații de top, ce asigură un raport calitate-preț excelent pentru iubitorii de tehnologie.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.