LG G PAD 8.0 – tableta 4G cu autonomie bună

Autonomia de lucru reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte pentru o tabletă, iar LG G PAD 8.0 stă foarte bine la acest aspect, fiind în același timp atractivă pentru divertisment. Tableta LG poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 779 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul ușor piperat pentru un model mid-range, dar totuși randamentul oferit este unul bun. Modelul se remarcă printr-un echilibru general al funcțiilor și dotărilor, putând fi reproșată doar memoria ceva mai mică.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Quickmobile.

Modelul are un design compact și ergonomic, fiind adaptat pentru folosirea cu o singură mână. Tableta are 8 inch. Dimensiunile totale sunt de 124.2 x 10.45 x 211 mm, iar greutatea este de 342 g. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și e albă, având un aspect imaculat. Colțurile sunt ușor rotunjite, designul fiind unul prietenos.

Poze cu tableta

LG G PAD 8.0

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 8 inch și este dotat cu tehnologia IPS. Aceasta oferă un control fluid și unghiuri de vizualizare extinse. Rezoluția este de 1280 x 800 de pixeli. Ecranul este protejat prin Corning Gorilla Glass. Filmele și jocurile se vor vedea foarte bine.

La baza performanței se află un procesor Qualcomm MSM8926 Quad Core de 1.2 Ghz și o memorie RAM de 1 GB. Chip-ul video este de tip Adreno 305. Jocurile și aplicațiile vor rula cursiv, fără lag. Prin urmare, modelul se mișcă bine, dar ar fi existat și loc de mai bine, mai ales pentru acest nivel de preț. Ne referim aici în principal la capacitatea memoriei. Este de remarcat funcția Dual Window care permite împărțirea ecranului în două părți independente și rularea câte unei aplicații în fiecare. Este posibilă și alăturarea conținutului din cele două părți, cu ajutorul tehnologiei Drag&Drop. Ascultarea de muzică pe fundalul altor activități sau navigarea concomitentă în mai multe browsere nu mai reprezintă o problemă.

Memoria internă este de 16 GB, iar capacitatea totală de stocare poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Tableta folosește sistemul de operare Android 4.4.2 Kit Kat și poate face upgrade până la versiunea 5.0.2 Lollipop.

Modelul este adaptat pentru convorbirile telefonice și conectarea la internet de la rețea. Vei putea folosi un microSIM pentru asta.

Partea multimedia stă destul de bine. Vei găsi două camere foto, respectiv una principală de 5 MP și una secundară de 1.3 MP. Camera principală face poze la rezoluția de  2592 х 1944 de pixeli. Pozele beneficiază de Geo-tagging, face detection, panorama. Videoclipurile au o calitate 1080p.

După cum spuneam la început, autonomia este una foarte bună. Tableta a fost dotată cu o baterie  Li-Ion de 4200 mAh. Vei putea astfel să te joci și să stai conectat la internet pentru o durată mai lungă de timp.

Funcțiile disponibile sunt numeroase. Vei găsi un accelerometru, busolă, GPS cu A-GPS și Glonass, Radio FM etc.

La nivelul conectorilor există un port microUSB și un jack de 3.5 mm pentru căști.  Pe partea de comunicații sunt disponibile și tehnologiile Wireless și Bluetooth. Tableta este prevăzută chiar și cu infraroșu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • procesor Quad-Core,
  • preț accesibil,
  • autonomie bună

Contra:

  • memoria RAM putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Dispay - 8.5
Performanțe - 8.4

8.4

O alegere accesibilă

LG G PAD 8.0 este o tabletă destul de elegantă, pentru care nu vei scoate din buzunar o sumă foarte mare. O poți dărui celor mai puțin pretențioși.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.