LG 49UJ701V – elegant și accesibil

LG 49UJ701V este un televizor modern, care vine cu îmbunătățiri vizibile față de modele mai vechi ale aceluiași producător. Sistemul de operare, aspectul, calitatea imaginii și în general fiecare detaliu dezvăluie un televizor de excepție.

Încă de la prima vedere, fie că este într-un magazin fizic sau într-un magazin online, LG 49UJ701V reușește să atragă prin câteva aspecte:

  • Un ecran generos. Nu este cel mai mare ecran pe care îl poți descoperi pe piață sau în oferta celor de la LG, însă dat fiind faptul că acest televizor poate fi achiziționat cu doar 2600 de lei, ecranul de 123 de cm este mai mult decât mulțumitor.
  • O imagine impresionantă. Amintim de panoul IPS 4K și prin asta reușim să argumentăm calitatea imaginii. Evident, există și o mulțime de alte dotări și tehnologii interesante, pe care le vom detalia câteva rânduri mai încolo.
  • Multe review-uri bune. Este unul dintre cele mai apreciate televizoare de pe piață, majoritatea utilizatorilor fiind mai mult decât mulțumiți de ceea ce poate să facă.

Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2599 lei (verifică preț actualizat).

Vorbeam de prima vedere a acestui televizor. Aceasta este marcată de designul fără cusur gândit de către cei de la LG. Este un dispozitiv cu rame foarte subțiri, cu un profil minimalist și în același timp cu o statură robustă. Își găsește cu aceeași ușurință locul, atât într-un living clasic, cât și într-unul modern.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Poze cu televizorul LG 49UJ701V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Nu trebuie să mai precizăm faptul că 49UJ701V este un televizor smart, deoarece este de la sine înțeles acest lucru. Majoritatea televizoarelor moderne sunt smart și reușesc să ofere navigare pe internet și diverse aplicații. Acest televizor de la LG nu doar că este smart, dar este dotat și cu weOS 3.5, care oferă acces la numeroase aplicații precum Youtube sau Netflix.

Panoul IPS 4K nu este singurul care genereaza imaginea apreciată de utilizatori. Sunt foarte multe tehnologii interesante care fac acest lucru:

  • Tehnologia True Motion refresh 100;
  • Optimizarea foarte bună a culorilor;
  • Efectul HDR.

Ecranul poate fi calibrat cu ușurință în funcție de preferințe și dispune de o serie de setări predefinite ideale pentru jocuri, filme sau meciuri.

Pe lângă imagine și construcție, televizorul celor de la LG este foarte atractiv și din punct de vedere al sunetului pe care îl generează. Este dotat cu doua ieșiri RMS de câte 10 W fiecare și asigură o experiență surround, ori de câte ori este nevoie. Sunetul este îmbunătățit prin caracteristici superioare precum difuzorul Down Firing, tehnologia Magic Sound tuning sau diversele codecuri audio.

Partea audio are o importanță uriașă în experiența oferită de un televizor, chiar dacă există foarte mulți oameni care nu acordă o foarte mare atenție acestui aspect.

Conform utilizatorilor, printre avantajele pe care LG 49UJ701V le aduce se mai numără:

  • Sistemul de operare foarte bine pus la punct, care oferă o mulțime de opțiuni de divertisment;
  • Comenzile vocale care permit controlul televizorului fără necesitatea unei telecomande;
  • Butoane poziționate foarte bine, în așa fel încât să se găsească cu ușurință;

Păreri pro şi contra

Pro:

Contra:

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Imagine - 9
Conectivitate - 8.8

9

O alegere Smart

Poate că LG 49UJ701V nu este cel mai bun televizor de pe piață, însă este unul dintre cele mai bune. Este elegant, are o culoare argintie foarte plăcută, este realizat din materiale de bună calitate și foarte important, reușește să asigure imagini foarte plăcute. Pe lângă asta, are un cost relativ mic, ceea ce îl trece pe lista preferințelor unui număr destul de mare de oameni, așadar putem concluziona că merită investiția.

Vezi în magazin
User Rating: 2.58 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.