LG 49LH630V – un Smart TV de 123 cm, care merită atenția ta

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Imagine - 8.9
Conectivitate - 9.1

9

O alegere Smart

LG 49LH630V este un Smart TV, cu o diagonală de 123 cm, ce poate fi achiziționat la un preț extrem de atractiv. Are o rezoluție Full HD și redă imagini impecabile.

Vezi în magazin
User Rating: 2.41 ( 5 votes)

O tendință a ultimilor ani în rândul utilizatorilor este aceea de-și îndrepta atenția către televizoarele Smart. Astfel, dacă la primele apariții costurile de achiziții te țineau efectiv la depărtare, mai ales dacă intenționai să cumperi un model cu diagonala mai mare de 82 cm, astăzi costurile sunt semnificativ mai bune, mai atrăgătoare. LG 49LH630V este dovada. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la prețul de aproximativ 2499 lei(verifică preț actualizat). Un preț deloc mare dacă ne raportăm la diagonala sa destul de generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul coreenilor face parte din gama lansată în 2016, ceea ce înseamnă că vine echipat cu cele mai noi tehnologii. În plus beneficiază de un design rafinat, cu o ramă extrem de subțire, cu mici detalii metalice pe margine. Astfel se creează iluzia că ecranul ar fi chiar mai mare decât în realitate. Panoul este încă destul de grosuț, dacă îl comparăm cu alte modele actual. Însă, ținând cont de preț, pot trece cu vederea acest minus. Are o greutate de 12,1 kg, iar dimensiunile sale sunt de 110.7 x 21.6 x 70.2 cm

 

Poze cu televizorul LG 49LH630V

LG 49LH630V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Faptul că acest televizor arată bine nu mai există niciun dubiu. De altfel, de-a lungul timpului brandul LG s-a remarcat la capitolul design, fie că a fost vorba de un aparat electronic sau electrocasnic. Așadar, dacă vrei să-ți impresionezi oaspeții cu noua achiziție cu siguranță aspectul îi va cuceri, pentru că LG 49LH630V  va oferi o notă de eleganță livingului tău. În plus, nici diagonala de 123 cm nu-l va face ușor de trecut cu vederea, cu atât mai mult cu cât acesta va fi pornit și-și va etala culorile aproape perfecte. Modelul este disponibil și la o diagonală de 108 cm, dar și la o diagonală mult mai mare, de 139 cm, în funcție de spațiul fiecăruia.

Așa cum spuneam în introducere sunt câteva aspecte ale televizorului care argumentează puternic decizia de a lua un astfel de model acasă.

Smart

În afara faptului că este un televizor cu ecran LED și rezoluția Full HD, care este de două ori mai bună decât cea HD, acesta este și un TV smart.

Grație conexiunii Wi-Fi acest televizor se poate conecta cu ușurință la orice sursă de internet wireless. Condiția, și nu numai, este ca routerul sau alt dispozitiv cu capacitatea de a-și shareui pachetul de date să fie în apropierea televizorului.

Și pentru că smart nu înseamnă doar conectarea la internet, ci și accesul la un magazin de aplicații, vizionarea filmelor direct de pe internet, încercarea unor jocuri precum și accesul la programe de genul HBO GO,  modelul coreenilor îți oferă toate acestea prin intermediul unui meniu intuitiv și ușor utilizat. Sistemul de operare WebOS 3.0 este destul de prietenos și ceează o experiență TV foarte plăcută.

Totodată pe partea de sunet, vei avea parte de o surpriză plăcută. Da este adevărat nu beneficiază de cea mai puternică sonorizare, însă cei 20 W pentru mine sunt suficienți, atâta timp cât vorbim de fidelitate chiar și la volum maxim.

Pe lângă claritatea și contrastul care dau viață unei capturi video, acest TV este prevăzut cu o funcție ce diminuează reflexia luminii în ecran, făcând plăcută vizionarea chiar și în timpul zilei.

Pe partea de conectivitate, TV-ul beneficiază de o gamă suficient de generoasă: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component, Slot CI+, pentru canalele HD și bineînțeles Wi-Fi integrat. Însă pentru un streaming bun, recomand rețeua cablată. Toți conectorii sunt dispuși pe spatele televizorului.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • preț foarte accesibil,
  • Full HD,
  • HDMI,
  • Smart TV,
  • design metalic

Contra:

  • sunetul putea fi ceva mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.