LG 360 VR – kit-ul de realitate virtuală ce te va cuceri

LG 360 vr

Duminică la evenimentul WMC 2016 din Barcelona, LG a lansat nu doar smartphone-ul LG G5 și LG 360 cam, ci și ochelarii pentru realitatea virtuală LG 360 VR.

LG 360 VR are dimensiunile apropiate de cele ale unei perechi de ochelari normali, ceea ce îi face mult mai prietenoși atunci când îi purtăm în public. Practic nu vei mai părea desprins doin filmele SF în cazul în care alegi să îi porți în mulțime. Cântăresc 118 grame, ceea ce înseamnă cam o treime din greutatea ochelarilor de acest gen deja existenți pe piață. Un alt aspect interesant la acest model ar fi acela că se pliază, astfel încât îi vei putea strecura cu ușurință în geantă.

Ca să îți faci o idee mai precisă de ceea ce oferă noii ochelari VR, ei bine senzația trăită este destul de similară cu cea a experienței oferite de un TV de 130 inch de la distanța de 2 metri. Ochelarii sunt compatibili cu LG G5, încă față de modelele actuale de ochelari, de această dată nu vei mai introduce telefonul în interiorul ochelarilor, ci îl vei conecta printr-un cablu USB Type C.

LG 360 VR este rezultatul unui parteneriat între LG și Qualcomm. Rezoluția conținutului este de 639 ppi. Cât despre conținutul compatibil cu LG 360 VR, îți pot spune că deocamdată este destul de limitat. Adică te vei putea bucura de conținutul compatibil cu Google Cardboard sau de clipurile pe care le vei filma cu noua cameră LG 360 cam.

lg 360 vr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.