Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM – tableta de calitate la preț bun

Lenovo este unul dintre brandurile de top pentru dispozitive portabile. În ciuda faptului că este asociat de obicei cu produse de categorii superioare, producătorul a lansat și o serie de tablete entry-level la prețuri foarte accesibile. Acestea prezintă avantajul de a beneficia de dotări peste clasa din care fac parte, iar Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM este unul dintre exemple. Tableta are un preț de aproximativ 399 lei (verifică preț actualizat), fiind una dintre cele mai accesibile care să ofere o performanță decentă atât pentru navigare, cât și pentru jocuri.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul tabletei este slim și elegant, modelul fiind alcătuit dintr-un plastic mat și oferind o priză foarte bună în mână. Liniile sunt simple și duc cu gândul la designul laptopurilor Lenovo, colțurile și marginile păstrând același format. Tableta are dimensiunile de 105 x 189 x 9.3 mm și cântărește 269 grame. Aceasta este ușor de folosit cu o singură mână, fiind în același timp ușor de transportat în orice geantă pentru a te însoți peste zi. Aspectul și portabilitatea punctează destul de mult în favoarea modelului.

Poze cu tableta

Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are 7 inch și beneficiază de tehnologie IPS, având unghiuri bune de vizibilitate și culori atractive. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1024 x 600 pixeli. Deși nu au cea mai bună rezoluție, imaginile se îmbină convenabil cu restul dotărilor, experiența de ansamblu fiind atractivă.

Punctul forte principal al tabletei este reprezentat de performanța tehnică a acesteia. Astfel, modelul este dotat cu un procesor Quad Core MediaTek MTK8127 de 1.3 GHz și o memorie RAM de 1 GB LPDDR3. Procesorul susține o navigare rapidă printre paginile meniului, aplicații și paginile web. Tableta se mișcă bine, putând reda chiar și jocuri mai noi fără lag. Performanța este una foarte bună pentru un model entry-level.

Capacitatea de stocare este de 8 GB și poate fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Modelul folosește sistemul de operare Android KitKat 4.4.

La nivel multimedia, tableta se remarcă prin sunetul de calitate superioară redat cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital. Experiența de vizionare sau de joc va fi completată astfel de un sunet pe măsură. Modelul mai beneficiază de o cameră web VGA pentru apelurile video pe Skype, aceasta fiind singura disponibilă și dezamăgind destul de mult ca nivel de calitate.

În ceea ce privește autonomia, modelul se plasează din nou peste clasa din care face parte, având o baterie Li-Polymer de 3450 mAh și o autonomie de lucru în Wi-Fi de până la 8 ore.

Autonomia este bună, iar sunetul este calitativ, modelul plusând pe mai multe niveluri. Per ansamblu, raportul calitate-preț este unul superior

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv, cu prindere bună în mână
  • ecran IPS
  • performanță foarte bună
  • sunet redat cu Dolby Digital
  • autonomie decentă

Contra:

  • tableta are o singură cameră, iar aceasta are o calitate slabă
  • funcțiile touch nu sunt cele mai responsive

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 7.9
Display - 8.3
Performanțe - 7.9

8

O alegere accesibilă

Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM este o tabletă foarte atractivă de 7 inch, care oferă o navigare foarte rapidă pentru categoria sa de preț.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.