Lenovo IdeaTab A3300 – tableta cu raport calitate-preț bun

Lenovo IdeaTab A3300 este o tabletă mid-range care se mișcă rapid în orice aplicație și are funcții destul de diverse pentru a fi potrivită pentru diferite tipuri de utilizatori. Aceasta poate fi găsită în magazine la prețul de aproximativ 499 lei (verifică preț actualizat), pachetul fiind unul dintre cele mai atractive. Raportul calitate-preț este foarte bun, modelul remarcându-se prin procesorul quad core susținut de o memorie RAM suficientă, sunetul de calitate superioară asigurat de tehnologia Dolby Digital și prin autonomia foarte bună. În același timp, datorită funcției 3G, dispozitivul poate funcționa și pe post de telefon. Punctul ceva mai slab este reprezentat de ecranul TFT care asigură imagini de calitate, dar care necesită ceva timp de obișnuire pentru controlul puțin mai greoi. Per ansamblu, însă, tableta își face foarte bine treaba și este ideală pentru a te însoți pe întreg parcursul zilei.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul elegant, modelul fiind în totalitate negru. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și oferă o priză bună în mână. Logo-ul Lenovo se găsește atât pe față, cât și pe spate. Dimensiunile sunt de 198 x 10.5 x 119.8 mm, tableta fiind destul de subțire. Aceasta are o greutate de 327 grame, fiind foarte portabilă.

Poze cu tableta

Lenovo IdeaTab A3300

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are 7 inch și este de tip TN, fiind unul obișnuit. Imaginile au o rezoluție de 1024 x 600 de pixeli. Controlul poate fi greoi pe alocuri, până când te obișnuiești.

Performanța tabletei este, în schimb, una mai mult decât atractivă pentru acest nivel de preț. Întâlnim astfel un procesor Quad Core MTK8382M de 1.3 GHz și o memorie RAM de 1 GB DDR3. Multitasking-ul este foarte fluid și vei putea rula fără nicio problemă orice tip de aplicație sau de joc.

Capacitatea de stocare este de 8 GB, putând fi extinsă prin intermediul unui card microSD. Modelul folosește sistemul de operare Android Jelly Bean 4.2.2.

În ceea ce privește dotările multimedia, aici se remarcă în primul rând difuzoarele stereo care asigură un sunet de calitate superioară. La baza acestuia se află tehnologia Dolby Digital. Sunetul nu are distorsiuni și este amplu și puternic. Vei avea la dispoziție, de asemenea, două camere foto. Camera de pe spate are o rezoluție de 2 MP, iar cea de pe față este VGA.

Modelul mai beneficiază de GPS și are integrată și o funcție 3G. Vei putea, astfel, să folosești un SIM pentru a te conecta la internet atunci când nu ai la dispoziție o rețea wireless. În plus, printr-un update vei putea folosi tableta și pe post de telefon, astfel încât să ai un dispozitiv 2 în 1.

Pentru alimentare și transferul de fișiere pe PC ai la dispoziție un port micro-USB. Există și tehnologia Bluetooth, așa că vei putea transfera fișiere fără a mai fi necesar un cablu.

În ceea ce privește autonomia, modelul stă destul de bine. Acesta beneficiază de o baterie de 3500 mAh, asigurând până la 8 ore de navigare Wi-Fi la o singură încărcare. Vei putea astfel să te bucuri de tabletă pe parcursul întregii zile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • procesor Quad-Core,
  • display Capacitive Multi-Touch
  • preț accesibil,
  • ușor de utilizat

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Performanțe - 8.9
Display - 8.8

9

O alegere inspirată

Lenovo IdeaTab A3300 este o tabletă cu un design finuț, ce îți permite să testezi destul de multe jocuri, fără să fii nevoit să scoți o sumă prea mare de bani din buzunar.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.