Lenovo a lansat noua gamă de device-uri ThinkPad X1

Lenovo a lansat noua gamă de produse din seria ThinkPad X1. Este vorba despre tableta ThinkPad X1(o tabletă concepută pentru a se adapta la nevoile utilizatorului), ThinkPad X1 Yoga(primul laptop convertibil cu display OLED), ThinkPad X1 Carbon(cel mai ușor ultrabook business de 14 inch) și ThinkCentre X1 All-in-One(cel mai subțire desktop din lume).

ThinkPad X1 este noua tabletă Lenovo, ce include o tastatură ThinkPad în mărime standard. Device-ul cântărește 1,1 kg cu tot cu tastatură, ceea ce înseamnă că o vei putea stecura cu ușurință în geantă. În spatele ei se remarcă un panou detașabil, pentru un acces rapid și upgrade-uri. Oferă 3 module opționale de tip clip-on extrem de utile:

– Pentru cei ce își doresc o autonomie mai mare, există modulul Productivitate(asigură un timp de utilizare de până la 15 ore),

– Pentru cei ce au nevoie de un proiector, există modulul Presenter(ce oferă un mini proiector și un port HDMI),

– Modulul 3D Imaging cu cameră Intel RealSense

Tableta va intra în oferta magazinelor din luna februarie, la prețul de 1599 euro + TVA.

20_X1_Tablet_Presenter Module

ThinkPad X1 Yoga este un laptop de doar 1,2 kg(ideal pentru vacanțe și călătorii). Are 0,66 inch și este primul laptop convertibil cu display OLED. Acesta dispune de o tastatură de tip Lift and Lock patentată(retrage tastele în modulul tabletă), dar și de un stylus activ.

Laptopul poate fi găsit deja în magazine la prețul de aproximativ 1799 euro + TVA.

 

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

ThinkPad X1 Carbon este noul ultrabook de 14 inch pentru business, ce face senzație prin eleganța și rafinamntul său, dar și prin portabilitatea sa(cântărește numai 1,2 kg). Dispozitivul este mai ușor li mai puternic ca oricând.

Ultrabook-ul va fi disponibil în magazine începând cu luna februarie, la prețul de 1299 euro + TVA.

ThinkPad_X1_Carbon

ThinkCentre X1 All-in-One se bucură de un design ultr-slim, de 11 mm, aspect ce îl face să fie cel mai subțire desktop din lume. Are un ecran de 23,8 inch, cu un unghi de vizibilitate extrem de bun. Modelul a fost conceput pentru a preveni acumularea de praf, una dintre cauzele principale de avariere a componentelor hardware.

Sistemul a trecut cu brio testul de a sta 8 ore într-o cameră plină de praf(testul a simulat o perioadă de 10 ani într-un birou).

Acesta va fi disponibil în magazine din luna martie și va avea prețul de 1099 euro + TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.