Lenovo Legion Y520 în România – portabilitate fără compromis în gaming

Lenovo lansează și pe piața din România primul laptop de gaming sub brandul Legion, dedicat gamerilor dornici de mobilitate, fără însă a face niciun compromis pe parte de performanță sau experiența de joc.

legion y520

Laptopurile de gaming din seria Legion Y520 ating 25,8 mm grosime în punctul cel mai gros și cântăresc numai 2,5 kg, cam cât un notebook obișnuit. Vin în mai multe configurații, noi am găsit deja două variante disponibile în oferta eMAG. Este vorba despre:

1. Legion Y520 cu procesor Intel Core i7-7700HQ, tactat la 2,8 GHz, cu 8 GB de RAM, bineînțeles cu posibilitatea de a face un upgrade de până la 16 GB. Capacitatea de stocare este de tip SSD, de 256 GB. Placa video este potrivită pentru o experiență de joc omogenă, vorbim de un chipset nVidia GeForce GTX 1050 GDDR5 de 4 GB. Sonorizarea desăvârșește experiența de gaming, iar în cazul laptopurilor Lenovo primim două boxe de 2W Harman, cu Dolby Audio Premium, concepute special pentru a oferi un sunet premium.

2. Legion Y520 cu procesor Intel Core i5-7300HQ, tactat la 2,5 GHz, display Full HD, cu 8 GB de RAM. Capacitatea de stocare este de tip HDD, de 1 TB, iar placa video este aceeași ca și la modelul cu i7. Sonorizarea este aceeași, iar pe parte de conectivitate vine cu aceleași dotări ca și fratele mai mare.

Prețul? În comunicatul de presă se menționează un preț de pornire de 3199 lei. Variantele listate deja în magazin pornesc de la 4099 lei. Cel mai probabil laptopul va apărea și într-o configurație ceva mai slabă, însă ca și o concluzie, anul acesta vom avea laptopuri de gaming cu o configurație puternică, la prețuri foarte accesibile, iar lupta pe acest segment de piață se va duce între Lenovo Legion Y520 și Acer Aspire VX15.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.