Laptopul Razer cu 3 ecrane, furat de la CES 2017

Deși s-a încheiat recent târgul de tehnologie CES 2017 din Las Vegas, noi știri legate de acesta continuă să apară. Și nu vorbim tocmai de vești bune, ci mai degrabă de ”nepățite” bată-le vina.

În urmă cu câteva zile, producătorii Razer ne prezentau un concept de laptop futurist, cu 3 ecrane. Prototipul a fost extrem de bine primit la târgul de tehnologie, câștigând chiar și două premii în cadrul evenimentului.

Din păcate însă, cei de la Razer au ajuns la finalul târgului cu două produse în minus. Se pare că prototipurile-urile au atras atât de mult atenția, încât s-au găsit ”binevoitori” ce nu au putut să plece acasă fără aceste device-uri.

Furtul a fost deja confirmat de CEO-ul Min-Liang Tan pe pagina sa de Facebook ”Am fost informat că două prototipuri au fost furate de la standul Razer din cadrul CES”. Deși nu a menționat care sunt cele două prototipuri furate, se presupune că ar fi vorba despre proiectorul Chroma și laptopul Razer, ce poartă denumirea de Project Valerie.

Având în vedere că nu este prima dată când prototipurile celor de la Razer sunt furate, s-a lansat și o ipoteză a furtului, cea de spionaj industrial. Chiar Min Liang Tan susține această teorie: ”Considerăm că furtul, dar și spionajul industrial, reprezintă niște evenimente extrem de serioase, fiind vorba de trișare, iar noi nu suntem de acord cu așa ceva. Pedepsele în astfel de cazuri sunt severe, astfel că cine se pretează la așa ceva nu este foarte inteligent”

Project Valerie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.