S-a lansat Note 5, dar va trebui să mai suspinăm ceva timp după el!!!

Gata, s-a lansat noul Note 5, iar ca bonus, Samsung a anunțat un nou phablet , și anume Galaxy S6 Edge +, ambele device-uri având o diagonală de 5,7 inch. Mult așteptatul Note 5 vine și el capsulat, cu sticlă rotunjită pe spate, înspre muchii, fiind foarte ușor de ținut cu o singură mână, spre deosebire de modelele anterioare, însă cu toate acestea se pare că este și destul de alunecos.

note 5

În ceea ce privește performanțele sale, ambele terminale mobile sunt de fapt versiuni ceva mai mari ale modelelor S6 și S6 Edge. Practic designul este similar, doar că beneficiezi de un smartphone de dimensiuni mărite. Ecranul Super Amoled, protejat de Gorilla Glass are o rezoluție de 2560 x 1440 px. Chipasetul Exynos Octa-Core, extrem de performant îl întâlnim și aici, plus 4 GB de RAM. Camera principală este de 16 MP, iar cea secundară este de 5 MP. De acum capera are inclusă o opțiune de streaming live direct pe Youtube. Stabilizatorul de imagine este mult mai bun de această dată. Stylusul este ușor schimbat față cel întâlnit la Note 4. Mai exact îl vei scoate prin apăsare și ulterior îl poți utiliza și pe post de terapie atunci când ești nervos(sau mai bine zis îl poți clicăi ca pe un pix normal :-) ).

Acumulatorul este de 3000 mAh, și având în vedere că vorbim de o siluetă unibody nu poate fi schimbată. Partea bună este că pentru aceste modele Samsung aduce și un încărcător wireless mult mai rapid, astfel că vei încărca Note-ul în aproximativ 2 ore, se apropie foarte mult de timpul de încărcare oferit de priză. Cântărește numai 171 g, ușor de ținut la purtător.

În concluzie vorbim de niște copii fidele ale modelelor lansate în primăvară, cu o diagonală mult mai mare. Ce trebuie să știi este că deocamdată numai Galaxy S6 Edge Plus va pătrunde și pe piața din România începând cu data de 4 septembrie. Deja se pot face precomenzi pentru acest model aici, însă pentru Note 5 veți mai avea ceva de așteptat. Deocamdată nu va fi adus în Europa și nici nu se știe o dată anume pentru momentul în care va pătrunde și pe această piață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.