Lansare Xiaomi Mi Mix 2S – ce îmbunătățiri aduce noul smartphone!

Se pare că 27 martie 2018 este o dată calendaristică preferată de mai mulți giganți din lumea tehnologiei, pentru a-și lansa cele mai noi device-uri. Nu doar Huawei a pregătit lansarea noilor vârfuri de gamă, ci și chinezii de la Xiaomi și-au anunțat oficial noul Xiaomi Mi Mix 2S.

mi mix 2s

Majoritatea zvonurilor apărute în ultima perioadă pe internet au fost confirmate. Din păcate nu vine cu multe îmbunătățiri față de modelul anterior, ci mai degrabă aș spune că este un mic upgrade de la Mi Mix 2.

Vine cu același ecran de 5,99 inch, Amoled, cu rezoluție de 2160 x 1080 pixeli(Full HD+). Într-adevăr primește noul chipset Snapdragon 845, procesor utilizat de Galaxy S9(varianta pentru SUA) sau Xperia XZ2. Mi Mix 2S este disponibil în două variante de configurații: cu 6 GB de RAM și 64 GB, capacitate de stocare sau 8 GB de RAM și până la 256 GB capacitate de stocare.

Adevărata îmbunătățire este la capitolul cameră foto, care potrivit DxOMark reușește să surclaseze destul de multe device-uri rivale, ocupând locul 3 în topul experților, situându-se imediat sub Galaxy S9 Plus și Google Pixel 2.

Mi MIX 2S primește un sistem dual camera. Ambii senzori sunt de 12 MP. O cameră este telefoto, iar una wide-angle. Cu un f/1.8, fotografiile în condiții slabe de luminozitate sunt foarte bune, clasând camera în testele DxOMark la același nivel cu iPhone X în ceea ce privește fotografia și cu doar un punct mai puțin pe parte video.
Camera este dotată cu inteligență artificială și poate recunoaște până la 206 scene.

Telefonul rulează sistemul de operare Android 8, cu interfață MIUI 9.5. Pentru China, Xiaomi renunță la Google Assistant în favoarea propriului asistent XiaoAI.

În rest, nu sunt mari modificări în ceea ce privește noul device. Prețul de pornire va fi de 530$, iar varianta de top va ajunge la 640$ și va fi disponibil în magazine din luna aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.