Kospet Prime – smartwatch-ul cu cea mai mare baterie din lume!


Când vine vorba de smartwatch-uri, Apple este compania care domină piața în momentul de față, însă nu știu pentru cât timp va mai fi asta. Vin din urmă companii mici, care lansează smartwatch-uri cu prețuri accesibile și specificații neașteptat de bune, specificații pe care utilizatorii de smartwach-uri pun cel mai mult preț: autonomie cât mai mare și încărcare wireless. Un asemenea ceas este Kospet Prime, care tocmai a fost lansat în data de 9 octombrie. Vorbim nu doar de un ceas arătos, ci și de o construcție solidă, ce oferă niște calități demne de luat în seamă. Bateria generoasă de 1260 mAh, îi asigură o autonomie de până la 3 zile de utilizare intensă și 7 zile în standby. Ecranul de 1,6 inch este un IPS HD display, ce depășește dimensiunea celorlalte ceasuri Kospet(Kosper Optimus Pro and Kospet Hope), care se află deja pe piață. Un smartwatch premium, cu carcasă din ceramică, rezistent la zgârieturi.

Permite utilizatorului să efectueze apeluri, să trimită mesaje, să aibă acces la internet, fără a depinde de telefonul mobil. Acest aspect este posibil datorită cartelei NanoSIM, ce poate fi introdusă în interiorul telefonului. Are o memorie RAM de 3 GB și capacitatea de stocare ajunge la 32GB. Rulează sistemul de operare Android 7.1, ceea ce înseamnă că suportă instalarea aplicațiilor din Google Play.

Include un sistem dual camera: camera frontală de 2.0 MP și camera principală de 8 MP. Recunosc nu mă dau în vânt după această caracteristică atunci când vine vorba de ceasuri…Mi se pare foarte ciudat să porți conversații video pe ceas, dar sunt convinsă că vor fi destui utilizatori care o vor aprecia.

Ceea ce mi se pare interesant însă, este faptul că smartwatch-ul folosește Face ID pentru deblocare. Poate colecta 1068 detalii de pe fața utilizatorului, astfel încât deblocarea să fie cât mai rapidă.  Kospet Prime este primul smartwatch care include această caracteristică.

Ceasul este rezistent la apă, are GPS și senzor pentru monitorizarea pulsului. Curelele sale pot fi schimbate cu ușurință, în cazul în care se uzează sau pur și simplu vrei să încerci o altă nuanță.

Kospet Prime poate fi găsit în oferta Gearbest, la prețul de 229,71$, dar în perioada 9 octombrie – 4 noiembrie, beneficiază de o reducere de 100$, ceea ce înseamnă că poate fi achiziționat cu 149,99$.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.