Kaufland introduce în ofertă un TV de 499 lei pe 13 februarie

De luni, 13 februarie, Kaufland introduce în oferta săptămânală un TV cu un preț extrem de accesibil, de doar 499 lei. Vorbim de un Vortex V32V850, cu ecran LED, HD Ready 1366 x 768 pixeli, ce are o diagonală de 32 inch/81 cm.

Iată ce oferă:

  • 3 porturi HDMI
  • 1 port USB
  • Slot CI+
  • intrare AV

Beneficiază și de  sonorizare stereo cu o putere de 10W. Sper că ți-ai dat seama că la prețul acesta este imposibil să fie și Smart, dar cu un Google Chromecast 3  sau un Xiaomi Mi TV stick poți rezolva cu ușurință acest neajuns.

Strategia nu e rea deloc. Printre atâtea oferte la mâncare, jucării și accesorii pentru casă, de ce nu ar fi și un TV cu preț accesibil. Sunt convinsă că va avea succes. De fiecare dată când intru în magazin, zona cu device-uri este mai aglomerată decât restul magazinului. Și asta pentru că omul este curios. Și când vezi și produsele lângă tine, vezi și prețul, parcă mai ușor îți vine să îl pui în coș decât să mai cauți online.

Ca idee prețul televizorului nu este cu nimic diferit față de ce găsești la magazinele online. eMAG de exemplu are în ofertă televizorul la același preț cu care acesta va intra pe rafturile de la Kaufland.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.