Jabra Elite 8 Active și Elite 10 – apeluri mai clare în locuri aglomerate și îmbunătățirea ANC și HearThrough

De aproape 1 an de zile folosesc căștile Jabra Elite 8 Active și Jabra Elite 10. Mă însoțesc la sală, la birou, le-am luat chiar și în vacanțe. Recunosc Jabra Elite active 8 au fost cele mai utilizate și asta datorită rezistenței lor. Ba chiar le-am uitat de câteva ori și în buzunarele hainelor pe care le-am băgat în mașina de spălat și spre surprinderea mea au rezistat eroic de fiecare dată.

Mai nou, căștile tocmai au primit câteva actualizări importante:
– Apeluri mai clare în locuri aglomerate prin îmbunătățirea blocării zgomotului de fundal pentru Jabra Elite 10
– ANC și HearThrough îmbunătățite pentru reducerea zgomotului provocat de vânt pentru Jabra Elite 8 Active. În felul acesta vor conferi o experiență mai bună de alergat la antrenamentele în aer liber.

“Jabra, lider global în sunet true wireless și soluții de muncă hibridă, a anunțat o serie de actualizări care îmbunătățesc experiența utilizatorilor pentru cele mai recente căști wireless Elite, Elite 8 Active și Elite 10. Aceste actualizări sunt acum disponibile prin actualizarea în aplicație. Actualizările nu doar că ridică calitatea audio, ci și îmbunătățesc funcționalitatea și utilizabilitatea generală a noii generații de căști Jabra”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.