iPhone X – când va fi disponibil la precomandă!!!

Dacă pentru iPhone 8 și iPhone 8 Plus, deja se pot plasa precomenzi, se pare că pentru vârful de gamă anunțat de Apple, iPhone X, vom fi nevoiți să așteptăm ceva mai mult.

iPhone-X-Precomanda

Deși precomenzile vor începe de la finele lunii octombrie, telefoanele vor ajunge în magazine mult mai târziu. Cei de la Phone Arena susținând faptul că am putea fi nevoiți să așteptăm chiar și luni câteva bune până când vom intra în posesia mult așteptatului telefon.

Motivul pentru această întârziere este pus pe seama dificultăților de aprovizionare cu ecrane OLED, dar și cu piesele necesare pentru sistemul de recunoaștere facială FaceID.

Având în vedere că Apple se așteaptă la un număr foarte mare de comenzi pentru noul iPhone X, iar stocurile sunt relativ mici, acest aspect ar putea pune compania în dificultate să-și onoreze rapid toate comenzile.

Potrivit analistului Gene Munster, telefoanele vor ajunge pe rafturile magazinelor abia în ianuarie 2018, asta în cel mai fericit caz. Există păreri care susțin că vârful de gamă ar putea întârzia chiar și până în luna martie.

Ținând cont de aceste aspecte mă întreb oare câți fani vor avea răbdare să aștepte atâtea luni iPhone-ul aniversar. Cred că mulți își vor îndrepta mai degrabă atenția către unul dintre celelalte două modele, iPhone 8 și iPhone 8 Plus, disponibile deja la precomandă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.