iPhone Lite va avea carcasă de plastic

iphone-lite va avea carcasă de plastic

Nenumărate zvonuri au apărut în ultima perioadă referitoare la iPhone Lite. Foarte mulţi iubitori de gadgeturi aşteaptă cu nerăbdare să vadă cum va arăta iPhone-ul ieftin, însă deocamdată Apple supraveghează cu atenţie proiectul, dorind să menţină ascunse toate detaliile.

Chine Labor Watch a întocmit de curând un raport referitor la condiţiile de lucru inumane pentru angajaţii Apple şi se pare că odată cu acest raport au ieşit la suprafaţă şi câteva detalii referitoare la mult aşteptatul iPhone ieftin.

O parte a raportului conţine şi secţiunea „ O zi la Pegratron”, în care un angajat enumeră activităţile desfăşurate în data de 9 iulie în cadrul companiei, detalii referitoare la noul proiect iPhone Lite: „A trebuit să lipească o folie protectoare pe spatele de plastic al iPhone-ului pentru a preveni zgârieturile care ar putea să apară pe linia de producţie”. Potrivit declaraţiilor angajatului, Pegratron  se ocupă de producerea unui „iPhone de plastic cu preţ mic”. Cu această ocazie a fost confirmat zvonul ce se vehicula referitor la noul iPhone, şi anume că acesta va avea carcasă de plastic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.