Noul iPhone Holografic va revoluționa piața smartphonurilor

iPhone holografic

Dacă acum câțiva ani când au apărut smartphone-urile eram cu toții impresionați de tehnologia lor, de felul în care arată, de dotările lor, ei bine în prezent nu putem spune că a mai fost lansat un device care să ne impresioneze în adevăratul sens al cuvântului.

Dar această așteptare se pare că va lua sfârșit în viitorul apropiat. Și asta pentru că Apple pregătește un terminal mobil care să revoluționeze o piață deja saturată de modele ce nu se diferențiază foarte mult unele de celelalte ca și specificații.

De curând Apple a devenit deținătorul unui patent pentru telefoane ce vor fi capabile să creeze holograme interactive. Poate vă așteptați ca noul iPhone 6 să fie modelul ce va încorpora această tehnologie, însă din păcate acest lucru nu se va întâmpla. Patentul abea a fost depus pe data de 24 aprilie, și abea în anii următori vom putea asista la o astfel de transformare a smartphone-urilor din gama Apple.

Potrivit filmulețului care circulă deja pe internet viitorul iPhone holografic va putea proiecta imagini tridimensionale interactive, va putea crea structuri 3D, prin proiecție laser și totodată utilizatorul va putea manipula hologramele. Vorbim deja de un proiect avangardist, ce cu siguranță va da de gândit concurenței. Prin urmare în anii următori ne putem aștepta la mari schimbări pe piața device-urilor mobile. Până atunci iată cum ar putea arăta noul iPhone holografic:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.