Specificația pe care iPhone 11 o va „împrumuta” de la Galaxy Note

Apple ar putea include pentru viitoarele iPhone-uri un accesoriu cu care Steve Jobs nu era de acord. Este vorba despre Stylus. Dacă ne amintim de evenimentul de lansare Macworld 2007, Jobs chiar a declarat public acest aspect.

iPhone

Publicația coreeană The Investors, susține că inginerii Apple au început să lucreze la un iPhone, care va include un pen digital. „Apple se pregătește de lansarea primului iPhone cu stylus în 2019 „. Dovadă stă faptul că deja gigantul din Cupertino este în discuții cu mai mulți producători pentru acest parteneriat.

Deși suntem familiarizați ca accesoriul să-l asociem cu modelele Galaxy Note, iată că Apple își propune să-l includă pe iPhone 11, însă se dorește a se diferenția puțin de sPenul de la Samsung.

Se pare că Apple își dorește un stylus, care să se bazeze pe o tehnologie mai ieftină față de sPenul folosit de Samsung, în așa fel încât experiența de utilizare să fie cât mai apropiată de cea a scrisului de mână. În timp ce pen-ul pentru Note se bazează pe tehnologia de rezonanță electro-magnetică, ce implică un panel special sub ecran, iPhone se pare că va primi un stylus mai puțin pretențios.

Stylusul nu reprezintă o noutate pentru device-urile Apple, acesta fiind prezent pe tabletele iPad Pro încă din 2016, însă de această dată se pare că și iPhone va adopta trendul impus de Samsung cu seria Galaxy Note.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.