iPhone 8 – data de lansare și prețul de pornire!

Potrivit jurnaliștilor de la New York Times ne mai despart doar câteva zile până la marea lansare a lui iPhone 8. Având în vedere că anul acesta iPhone aniversează 10 ani de la lansare, așteptările pentru noua generație de smartphone-uri sunt și mai mari. Cu atât mai mult cu cât Samsung ne-a prezentat anul acesta 3 smatphone-uri spectaculoase(Galaxy S8, Galaxy S8+ și Note8).

iphone 8

Așadar, Apple ar trebui să vină cu un smartphone impresionant anul acesta, astfel încât să reușească să depășească așteptările tuturor.

Deja pe internet circulă tot felul de imagini cu noul iPhone 8 și informații legate de specificațiile sale, însă ca de fiecare dată rămâne de văzut câte dintre aceste zvonuri se vor confirma. Ceea ce se știe cu siguranță, este faptul că noul iPhone 8 va fi primul smartphone cu panou OLED și margini incredibil de subțiri.

Cât despre preț, se presupune că va porni de la 999 $ pentru modelul standard, ce ar avea 64 GB memorie internă. Asta înseamnă că pentru versiunile de 256 GB sau 512 GB prețurile ar putea urca până la 1200$. Cipurile de memorie internă urmează să fie produse de Sandisk și Toshiba, pentru variantele de 64 GB și 256 GB, iar pentru versiunea de 512 GB, se va colabora cu Samsung și Hynix. Publicația 9to5Mac susține chiar că noile terminale mobile vor avea o memorie RAM de 3 GB și un chipset Apple A11.

Evenimentul de lansare a lui iPhone 8 urmează să aibă loc la sediul Apple, Spaceship Headquarters, pe data de 12 septembrie, unde vor fi prezentate și iPhone 7S, iPhone 7S Plus, noul smartwatch și un Apple TV 4K.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.