iPhone 7 – primul smartphone Apple cu încărcare rapidă

 

iPhone-7

iPhone 7 ar putea fi primul device Apple cu încărcare rapidă, asta în cazul în care se confirmă zvonurile lansate de curând. Deși vorbim de cele mai populare și mai bune smartphone-uri de pe piață, iPhone-urile au rămas oarecum în urmă la câteva capitole. Printre acestea se numără și funcția de încărcare rapidă, disponibilă pe Android deja de câțiva ani.

În urma nenumăratelor sesizări cu privire la autonomia destul de mică a smartphone-urilor, măsura adoptată de Apple a fost lansarea unei carcase hidoase, cu baterie integrată. Mulți dintre utilizatorii ce au fost nevoiți să accepte această soluție s-au plâns de faptul că aspectul finuț și elegant al telefonului era umbrit de carcasa atât de butucănoasă.

Pe internet circulă deja imagini ce au în prim plan placa de încărcare a lui iPhone 7, de unde ne putem da seama că producătorul intenționează să facă pasul către acest standard impus de smartphone-urile cu Android. Totodată se vehiculează și faptul că noul iPhone va folosi încărcătoare de 5 volți și 2 Amperi, ceea ce înseamnă că va fi de două ori mai rapid față de încărcătorul lui iPhone 6S.iphone 7 încărcare rapidă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.