iPad Mini – pur și simplu incredibilă

iPad Mini este o minunăție mică! Iar splendidul ecran Retina este doar începutul. Cu un cip nou A7, wireless avansat și cu o serie de aplicații absolut remarcabile, perfect integrate în iOS7, tableta îți va permite să faci mai multe decât ți-ai fi imaginat. Este aproape identic cu iPad Air. Singura diferență o face mărimea super portabilă, perfect pentru a fi ținut într-o mână. Tableta are un preț de aproximativ 1870 lei (verifică preț actualizat), un preț ce reflectă calitatea și specificațiile sale.

Tableta poate fi găsită și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Tableta este disponibilă atât pe argintiu, cât și pe gri, în funcție de preferințele fiecăruia. Vorbim de un model elegant, modern, pe care orice iubitor de gadgeturi și l-ar putea dori. Este ușor și subțire (nu degeaba este varianta mini), cu o grosime de doar 7.5 mm, tableta cântărește 331 g.

Poze cu tableta iPad Mini

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul Retina de 7,9 inchi are 3,1 milioane de pixeli, cu aproximativ 1 milion mai mulți pixeli decât un HDTV. Cu alte cuvinte, o rezoluție de 2048X1536, aproximativ de patru ori mai mult decât rezoluția unui iPad din generația precedentă. Pixelii sunt atât de apropiați încât nu pot fi observați cu ochiul liber. Fotografiile și videoclipurile vor avea detalii incredibile. În plus, textul va avea o claritate absolut remarcabilă. Asta deoarece cei mai buni pixeli sunt tocmai cei pe care tu nu îi vezi.

iPad Mini vine cu o serie de caracteristici noi și uimitoare. Cel mai important este impresionantul ecran Retina, incredibilul de puternic cip A7, conexiunile wireless extrem de avansate și multe, multe altele.

După cum spuneam mai sus, gadgetul vine cu un cip A7 extrem de puternic, cip ce aduce iPad-ul pe culmile puterii și ale vitezei. Datorita acestui cip A7, toate aplicațiile vor funcționa mult mai rapid. Jocurile vor răspunde mult mai bine, asta, deoarece este mult mai rapid. Să fim mai exacți, este de patru ori mai rapid. Și asta este doar începutul. Tableta acceptă OpenGL ES versiunea 3.0 pentru grafică detaliată, cipul A7 oferind arhitectura pe 64 de biți.

Tableta a fost astfel conceput încât să fie mereu în mișcare. De aceea, coprocesorul cu care este dotat, M7 este o alegere cât se poate de logică. Acesta măsoară mișcarea iPad-ului mini extrăgând date de la busolă și giroscop. Cu alte cuvinte, aplicațiile îți vor oferi o experiență unică de folosire dar și mai bună pe baza mișcărilor tabletei iPad. De regulă, această sarcină i-ar reveni cipului A7 însă coprocesorul M7 o face mult mai eficientă și economisește astfel energie.

Chiar dacă este mini, acest dispozitiv este extrem de puternic. Bateria durează în jur de 10 ore. Asta deoarece cipul A7 pe care îl tot lăudam mai sus este nu numai mai puternic, ci și mai eficient. Oriunde l-ai duce, vei avea energie suficientă sa te uiți la filme și să iți termini in timp util lucrul.

În momentele în care îți dorești să vezi cu cine vorbești, ai la dispoziție apelurile video prin Face Time. Se pot efectua apeluri video prin rețeaua mobilă sau prin WiFi. Face Time HD vine cu un senzor BSI de nouă generație. Tableta are o cameră iSight de 5 megapixeli care te ajută să surprinzi toate momentele importante. Tu și noua tabletă de la Apple veți face o echipă minunată împreună!

Păreri pro şi contra

Pro:

  • elegantă,
  • portabilă,
  • autonomie de până la 10 ore,
  • rezoluție de 2048 x 1536

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Display

iPad Mini este o tabletă potrivită atât pentru relaxare, cât și pentru a desfășura diferite activităzi productive, iar dacă mai punem la socoteală designulul impecabil, atunci putem spune că avem tableta perfectă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.