Interfaţă nouă pentru IOS 7

ios7

Cu aproape 6 ani în urmă, sistemul de operare IOS revoluţiona piaţa smartphone-urilor, ducând la o creştere explozivă a popularităţii acestor gadgeturi. Performaţe ridicate, ergonomie şi simplitate au fost termenii definitorii cu care a combătut la vremea respectivă, concurenţi precum Windows Mobile şi S60. Deşi creşterea sa a fost spectaculoasă, mai ales cu versiunile 4 şi 5, iată că dezoltarea sa a atins un punct ce creează nemulţumiri din partea unui număr tot mai mare de utilizatori iPhone, iPad sau iPod.

În ciuda acestui lucru se lucrează intens pentru noul sistem de opereare IOS 7, ce se lasă destul de mult aşteptat. Potrivit mai multor surse, se pare că IOS 7 va veni cu o serie de modificări de interfaţă, ce vor impune un aspect modern şi avangardist.

Încă nu se ştie dacă modificările vor fi finalizate la timp pentru ca sistemul să fie implementat viitorului iPhone, ce se anunţă a fi lansat la începutul toamnei, important însă este că IOS7 promite să fie una din cele mai importante versiuni IOS lansate până în prezent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.