IOS 7 anunţat de către dezvoltatorii Apple

lansare IOS 7

De câteva luni au apărut tot felul de speculaţii referitoare la sistemul de operare IOS 7, legat de ce îmbunătăţiri va aduce ş.a.m.d. Ei bine iată că lansarea a venit.

Evenimentul s-a desfăşurat aseară la San Francisco, moment ce a reunit pe aceeaşi scenă cei mai importanţi oameni din compania Apple. Noul sistem de operare IOS 7 pentru iPhone şi iPad a suferit cu această ocazie cea mai mare schimbare de la lansare şi până în prezent. În primul rând interfaţa este mult mai prietenoasă şi mai atractivă, stabilindu-se o asemănare destul de mare cu sistemul de operare Android.

Se pare că abea din toamnă utilizatorii de iPhone şi iPad vor putea testa noul IOS7, momentan fiind accesat doar de către dezvoltatori.

lansare IOS 7

Haideţi să vedem totuşi care sunt noutăţile aduse de IOS 7.

Schimbări se văd începând cu forma şi dimensiunea pictogramelor şi continuând cu îmbunătăţirea sistemului de multitasking şi a browser-ului. Safari capătă un facelift, schimbare ce îl aseamănă foarte mult cu Google Chrome. Legat de camera foto, acum aveţi posibilitatea sortării pozelor în funcţie de data şi locul în care au fost realizate, dar totodată vi se oferă şi o cale mai uşoară de distribuire a lor. De asemeni aplicaţia de vreme si de calendar a fost schimbată. Multe dintre aceste modificări vor părea extrem de familiare celor ce folosesc sistemul de operare Android, însă cei de la Apple nu pot fi acuzaţi de copiere, ci cel mult că au încercat să se inspire.

lansare IOS 7

Apple se poate lăuda cu un sistem de operare ce a actualizat fiecare aplicaţie, reuşind să se ridice astfel la nivelul aşteptărilor fiecărui utilizator.

lansare IOS 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.