Dispozitivul verii – te pregătește de plajă în mai puțin de 10 secunde! – Video

snappyscreen

Cu toții auzim vară de vară cât de important este să aplicăm crema cu factor de protecție atunci când ne expunem la soare, dar oare câți dintre noi respectăm acest sfat ca la carte? Medicii recomandă de fiecare dată aplicarea uniformă a cremelor sau uleiurilor cu factor de protecție atunci când ne expunem la soare. Cu atât mai mult la plajă.

Însă pe anumite părți ale corpului cu siguranță este destul de greu să întindem un strat uniform, mai ales dacă nu avem un ajutor. Din acest motiv a fost creat SnappyScreen, o invenție care acoperă uniform corpul cu un ulei cu factor de protecție în mai puțin de 10 secunde.

Ce-i drept, aceasta nu este prima invenție de acest gen, dar cert este că SnappyScreen se bucură de o mai mare popularitate în rândul celor dornici de vacanță.

Cum funcționează?

Echipamentul este dotat cu un display tactil, cu ajutorul căruia utilizatorul are posibilitatea de a selecta factorul de protecție dorit. Totodată trebuie să insereze și înălțimea sa, ca ulterior să apese butonul Start.

Rezultatul. În doar câteva secunde, corpul este pregătit pentru a fi expus la soare. Ar fi chiar interesant să găsim pe litoral asemenea dispozitive. Cu siguranță nu am mai vedea atâtea persoane cu pielea arsă încă din prima zi de vacanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.