Instalare Android 4.1.1 Jelly Bean pe Samsung Galaxy S III prin ODIN

De astăzi este disponibil update-ul la Jelly Bean pentru Samsung Galaxy S III. Din păcate oficial pentru România v-a mai întârzia încât să il putem face prin Samsung Kies așa că vă prezint un tutorial prin care putem actualiza telefonul nostru prin metoda ODIN.

Pas 1. Descărcăm firmware-ul oficial de pe samfirmware.com  ( pemtru a nu mai crea cont aveți link aici pentru  I9300XXDLIB )

Pas 2. Descărcăm programul Odin (in unele cazuri îl găsiți și în arhiva firmware-ului)

Pas 3. Dezarhivăm ambele arhive (Odin si firmware-ul oficial)

Pas4. Comutam telefonul in modul Download Mode prin apasarea simultană a tastelor  Volum Jos + Tasta HOME (mijloc) + Power. Când apare mesajul de atenţie se apasă Volum Sus

Pas 5.  Conectăm telefonul la pc și pornim aplicația odin.

Pas 6. Verificăm dacă telefonul este recunoscut de aplicație prin afișarea  dreptunghiului galben sau albastru prin care este afişat portul de conectare al telefonului. Dacă acest dreptunghi galben sau albastru nu apare trebuie sa instalaţi Samsung Kiess pentru a avea driverele. Atenție sa NU fie bifat Re-Partition, și bifate Auto Reboot si F. Reset Time. La PDA se selectează fisierul de tip tar.md5 aflat in arhiva de pe samfirmware.com. După ce ați verificat toate acestea apasați START.

Mare atenție! Nu deconectați cablul usb in timpul instalarii. După ce procesul se va termina in ODIN telefonul se va restarta și procesul de instalare se va finaliza pe telefon.

Acum vă puteți bucura de noul dumneavoastră Samsung Galaxy S 3 cu Jelly Bean.

 

4 comentarii

  1. salut metoda asta va merge si pe samsung galaxi s1 ??

  2. daca am instalat 421 pot instala 411?

  3. Multumesc pt tutorial!! Am facut update-ul pe un s3 de la 4.0.4 la 4.1.1 totul a decurs excelent si se simte diferenta!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.