În viitorul apropiat dorinţele noastre vor fi puse în aplicare de gadgeturi

gadgeturi

Cum ar fi ca fiecare persoană ce deţine un smartphone şi o adresă electronică să aibă un asistent personal? Având în vedere evoluţia fulgerătoare a tehnologiei, nu putem să nu ne întrebăm cât mai durează până când se va ajunge în punctul în care vom avea asistenţi personali electronici.

Deja au apărut zvonuri conform cărora în viitorul apropiat gadgeturile vor utiliza o tehnologie ce le va permite să ne consulte mailurile şi agenda zilnică, cu scopul de a anticipa nevoile noastre, mai exact ne vom trezi că telefonul efectuează deja apelul, înainte ca noi să facem vreun gest sau că primim prognoza meteo atunci când ne gândim să plecăm în călătorie, fără să o fi solicitat.

Acestea sunt doar câteva exemple din ceea ce s-ar putea modifica în cazul în care ar fi implementată această tehnologie. În principiu ea a fost gândită pentru a uşura viaţa noastră, însă există totuşi temerea că firmele producătoare de telefoane ar putea colecta datele personale şi ulterior le-ar da spre vânzare către agenţiile de publicitate. Prin urmare nu ne rămâne decât să aşteptăm şi să vedem ce se va întâmpla în momentul în care ne vom confruna cu implementarea acestei tehnologii. Oare datele noastre cu caracter personal vor mai fi protejate?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.