Din aprilie IKEA vinde mobilă cu încărcare wireless

Este oficial, din aprilie 2015 IKEA vine în întâmpinarea utilizatorilor de gadgeturi cu soluții de încărcare wireless. Încărcătoarele vor putea fi utilizate ca atare sau încorporate în mobilier chiar de către producător.
De acum nu vei mai fi nevoit să cauți încărcătorul tot timpul, practic vei putea încărca extrem de simplu și repede telefonul sau tableta. De asemeni producătorul va șansa chiar și sisteme de încărcare ce vor putea fi integrate în pereții locuinței, folosind doze.

ikea

  ikea

Ideea este cu adevărat revoluționară și extrem de utilă, mai ales că trăim într-o eră digitală, în care gadgeturile își fac ușor ușor loc în casele fiecăruia dintre noi. Noile soluții de transformare a veiozelor, birourilor, noptierelor, fac parte din noua linie de mobilier Home Smart, ce cu siguranță anunță debutul unei noi ere în ceea ce privește gama de mobilier.

ikea

Deocamdată nu s-au anunțat prețurile de pornire, dar mă aștept să fie destul de mari, având în vedere că discutăm despre un concept revoluționar practic.

ikea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.