iHunt Like 4U – preț, specificații și imagini din fabrică!

Așa cum îi stă bine unui smartphone de succes, după o anumită perioadă, este precedat de o nouă generație de telefoane, cu ceva îmbunătățiri la bord. Ajuns la generația a 4-a, iHunt Like 4U, căci despre el este vorba, este noul smartphone de buget al tinerei companii românești.ihunt like 4u

Este deja disponibil la precomandă și vine cu un preț super accesibil, de doar 289 lei(pe durata campaniei de Black Friday), urmând ca de săptămâna viitoare să poată fi livrat. Surprinzător, deși este un telefon proaspăt lansat, cei de la iHunt au ales să îl includă în ofertele de Black Friday de anul acesta.(vezi oferta completă iHunt pentru Black Friday)

Noi am testat și variantele anterioare, iHunt Like 2 și iHunt Like 3 și pot spune că la prima vedere iHunt Like 4U se aseamănă destul de mult cu predecesorul lui. Vine tot în două variante de culoare, negru și auriu, are un design plăcut și pare o construcție solidă. Este genul de telefon pe care îl achiziționezi fără regrete. Nu te doare sufletul dacă din întâmplare îți alunecă printre degete și pățește ceva.

Este un Dual SIM, cu un display de 5,5 inch. La interior vine echipat cu un procesor Mediatek MT6580M, tactat la 1,3 GHz. Memoria internă de 8 GB oferă posibilitatea unui upgrade printr-un card microSD de până la 32 GB. Procesorul funcționează în tandem cu 1 GB de RAM. Știu, 1GB nu pare cine știe ce, în condițiile în care astăzi avem pe piață telefoane și cu 8 GB RAM, însă când vorbim de un preț de cel puțin 10 ori mai mic, nu cred că este cazul pentru asemenea pretenții.

Vine cu o cameră duală, fiecare senzor de câte 5.0 MP, cu focala f/2.0 și este capabilă să filmeze la o rezoluție HD. Cameră frontală este de doar 2 MP.

Surprinzător, rulează sistemul de operare Android 8.1, Oreo Go. Încă sunt multe telefoane mai scumpe pe piață, care nu vin cu acest Android, așa că iHunt Like 4U primește o bilă albă la acest capitol.

Bateria este de 3000 mAh și promite o autonomie destul de bună, dar asta vom vedea în momentul în care îl vom primi și noi în teste.

Până atunci, iată o filmare a telefonului din fabrică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.