Huse de iPhone, de 5 ori mai scumpe decât telefonul

Louis Vuitton, una dintre cele mai luxoase case de modă din lume, tocmai și-a îmbogățit colecția de accesorii cu o linie de huse pentru smartphone-urile iPhone 7 și iPhone 7 Plus. În mod hilar, husele au un preț mai mare decât telefonul în sine. Și când spun mai mare, vorbim de un preț de 5-6 ori mai MARE decât vârful de gamă al gigantului din Conneticut. Imaginează-ți că îți iei o Tesla, iar anvelopele sunt de 5 ori mai scumpe decât mașina… Tare, nu-i așa?

husa louis vuitton iPhone 7

Ca idee, cea mai scumpă husă din gama lansată de casa de modă, este realizată din piele de crocodil, pe o nuanță aurie, în combinație cu ceva metal, dând impresia de ”cufăr ce ascunde o comoară”. În realitate, comoara este cheltuită pentru achiziționarea ”cufărului”, căci vorbim de nu mai puțin de 5000 $ pentru husa unui iPhone 7 și 5500 $ pentru un iPhone 7 Plus.

louis vuitton for iphone 7

Dar ca să nu fim cârcotași, trebuie să menționăm că renumitul brand a lansat și o variantă ”de buget”, din seria Eye-Trunk, ce ajunge la un preț de 1180 $ pentru iPhone 7 și 1250 $ pentru iPhone 7 Plus. Acestea sunt disponibile în mai multe versiuni de culoare și sunt realizate din piele și pânză, întruchipând același cufăr ca și husa de top a colecției.

Din punctul meu de vedere, problema nu o reprezintă doar prețul huselor, ci și aspectul lor destul de grosolan și chiar inestetic, ce strică frumusețea și finețea telefoanelor Apple. Probabil dacă ar fi existat telefoane pe vremea lui Robin Hood, cam așa ar fi arătat. Cu toate acestea sunt convinsă că se vor găsi destule persoane cu dare de mână ce vor achiziționa prețioasele huse, nu de alta, dar e musai să se asorteze cu geanta.

louis vuitton pentru iphone 7

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.