Huawei Watch 3 și Watch 3 Pro – primele smartwatch-uri cu HarmonyOS 2 au fost lansate în România!

Huawei își îmbogățește gama de smartwatch-uri cu cel mai elegant și mai avansat model din portofoliu. Este vorba despre Huawei Watch 3, care vine și în versiune Pro pentru cei ce și-l doresc cu brățară din titan sau piele.

Pe lângă funcțiile de monitorizare a sănătății, noua serie este prima din portofoliul Huawei, care oferă apeluri e-sim și măsoară temperatura pielii. Asigură o autonomie de vis, până la 21 de zile în modul ultra și rulează sistemul de operare HarmonyOS 2.

„Designul elegant și versatil, apelurile independente e-sim și caracteristicile pentru sănătate și fitness sunt unele dintre punctele forte ale celei mai recente ediții a familiei noastre de wearables. În plus, funcția SpO2 și detectarea temperaturii pielii oferă utilizatorilor o serie completă de funcții pentru a putea avea mai multă grijă de sănătatea lor. Aceste funcții sunt foarte ușor de utilizat și conforme cu mediul pandemic actual. Ne propunem nu doar să aducem produse noi pe piață, ci și să le oferim consumatorilor produsele și serviciile de care au cu adevărat nevoie pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.”, continuă Wang Wei, Country Manager Huawei CBG România.

Huawei Watch 3 îmbină estetica ceasului tradițional cu avantajele unui smartwatch premium. Vorbim de un corp din oțel inoxidabil sau titan, cu un ecran acoperit de sticlă 3D ultra-curbată sau safir.

Preț?

– Huawei Watch 3 – 1699 lei + CADOU o pereche de căști FreeBuds 4i
– Huawei Watch 3 Pro – 1999 lei varianta din piele + CADOU o pereche de căști FreeBuds Pro
2499 lei varianta din titan + CADOU o pereche de căști FreeBuds Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.