Huawei România anunță programul de loializare Huawei Buy Back

Huawei tocmai a lansat în România programul de fidelizare a consumatorilor, Huawei Buy Back, o idee super interesantă, care sunt convinsă că va prinde bine. Mai exact, cei care au telefoane vechi, pe care nu le mai folosesc, le pot folosi pentru a obține reduceri substațiale sub formă de voucher pentru achiziționarea unor noi smartphone-uri Huawei. Afi Palace Cotroceni și Băneasa Shopping City București, sunt magazinele în care are loc campania Buy Back.

Mai mult de atât cei interesați de vârfurile de gamă Huawei Mate 40 Pro, Huawei P40 Pro, vor primi din partea companiei suplimentar încă un voucher în valoare de 500 lei, peste valoarea voucherului de tip Buy Back.

Așadar, toți cei interesați de achiziționarea unui telefon Huawei, cu specificații de top, acum au ocazia să o facă la un preț extrem de atractiv.

„Programul Buy Back le oferă discount-uri substanțiale consumatorilor în perioada următoare. De exemplu, cei care predau un telefon HUAWEI P30 Pro (256 GB) în intervalul în care se defășoară campania, pot obține un voucher de până la 1.518 lei în urma evaluării telefonului de către consultanții din magazin. Astfel, pentru achiziționarea unui HUAWEI Mate 40 Pro sau unui HUAWEI P40 Pro, aceștia vor beneficia de un discount total de 2.018 lei, după cum urmează: 1.518 lei buy back și 500 lei din partea companiei.”, declară Ciprian Mirea, Director of Ecosystem & Head of Trade Marketing, Huawei Consumer Business Group România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.