HUAWEI P50 Pro – cum arată noul flagship!!! VIDEO!

Huawei se pregătește de lansarea mult așteptatei serii P50. Doar câteva zile ne mai despart de evenimentul programat pe data de 29 iulie. Și dacă în ultima perioadă au tot apărut fotografii neoficiale cu vârful de gamă, Huawei P50 Pro, iată că mai nou pe internet, circulă un clip video cu o machetă a telefonului.

Materialul a fost publicat pe canalul Bilibili din China, ulterior fiind urcat și pe YouTube. În doar câteva secunde este dezvăluit designul telefonului, care confirmă ceea ce am văzut în fotografiile neoficiale din ultima perioadă. Telefonul seamănă izbitor cu ceea ce Huawei a lăsat să se vadă în cadrul unui eveniment din luna iunie.

După cum se observă în imagini, vom vedea un telefon cu ecran curbat pe margini, finuț, ce vine echipat cu un “monstru” de cameră. Încorporează un ansamblu de 5 senzori pe spate. Senzorul principal se pare că va fi de la Sony și va avea o diagonală de 1 inch. Camera frontală este poziționată de această dată pe centru. Huawei P50 va fi primul telefon ce va rula sistemul de operare HarmonyOS. În rest despre partea hardware se fac doar supoziții: că seria nu vine și cu o versiune 5G, că telefoanele seriei vor fi dotate cu procesoare Kirin 9000E și Snapdragon 888…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.