Huawei Mate X2 este oficial!!! Cum arată și ce specificații aduce noul telefon pliabil!

Huawei anunță pe piața din China cel de-al treilea smartphone cu ecran pliabil: Mate X2.

Noul telefon pliabil vine cu un design Falcon Wing , un design compact care funcționează perfect atât în modul smartphone, cât și în cel tabletă, promițând utilizatorului experiențe noi și imersive. Experiența de vizionare întrece orice așteptări, ecranul interior flexibil având o diagonala de 8 inch, practic unul dintre cele mai mari de pe piață. La exterior ecranul OLED măsoară 6,45 inch. 

Realizat din oțel și fibră de carbon, Mate X2 este un telefon rezistent, robust, dar în același timp ușor. Balamaua multidimensională a fost și ea perfecționată, asigurând acum o pliere perfectă, minimizând cutele de pe ecranul exterior atunci când este în format tabletă.

La interior, telefonul este antrenat de procesorul Kirin 9000, ce asigură performanțe bune, eficiență energetică și conectivitate de mare viteză. 

La capitolul foto, vine cu un sistem avansat de camere Leica, ce permite utilizatorului să obțină fotografii de o claritate extrem de bună, indiferent de momentul zilei. Incluzând o cameră supersensibilă de 50MP, capacități FullFocus Auto Pixel Octa PD, o cameră foto 10x, o cameră cu unghi ultra larg de 16 MP și o cameră Ultra Vision Leica Quad pentru autoportrete, noul HUAWEI Mate X2 duce arta fotografiei la nivelul următor. 

Cât despre sunet, HUAWEI Mate X2 este echipat cu cu un sistem stereo cu două difuzoare, oferind o sonorizare excelentă.

Autonomia este asigurată de bateria generoasă de 4500 mAh, compatibilă cu 55W Huawei SuperCharge, cea mai rapidă soluție de încărcare de pe dispozitivele pliabile. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.