HUAWEI lansează noua serie Watch GT3 Pro – EKG, primul ceas din ceramică ce poate fi folosit în apă sărată

HUAWEI tocmai și-a anunțat noua gamă de smartwatch-uri din seria GT. Este vorba despre HUAWEI Watch GT 3 Pro. Ceasurile sunt disponibile în două variante: titan(modelul bărbătesc) și ceramică(modelul de damă).

Smartwatch-urile îmbină cu succes o serie de funcții utile cu un design stylish, fin. Deja nu mai discutăm de un smartwatch care vine cu ceva funcții la bord, ci avem de-a face cu adevărate piese de rezistență pentru ținutele noastre. Ambele ceasuri sunt reușite, însă de această dată versiunea de damă mi se pare că iese mult mai mult în evidență.

Dacă deja eram obișnuiți de la seriile anterioare să vedem că ceasurile HUAWEI sunt gândite ca și instrumente de monitorizare a sănătății, a activității fizice, a somnului, ei bine de această dată producătorul împinge limitele, introducând pentru prima dată analiza EKG pe dispozitivele portabile Huawei. Cu ajutorul tehnologiei TruSeen 5.0 de monitorizare a datelor, ceasul facilitează măsurarea precisă a sănătății inimii, dar și monitorizarea oxigenului din sânge.

Inovația merge și mai departe, căci de această dată noul HUAWEI Watch GT 3 Pro este rezistent la apă sărată. Poate fi folosit pentru scufundări de până la 30 de metri adâncime, în apă sărată. Așadar pentru pasionații de scuba diving, Watch GT 3 Pro este companionul perfect, căci oferă informații în timp real și poate fi extrem de util pentru orice începător în materie de scufundări.. Funcția de antrenament pentru apnee cu tabele personalizate funcționează precum un asistent personal de antrenament, destinat îmbunătățirii capacității de ținere a respirației.

HUAWEI Watch GT 3 Pro poate funcționa independent, dar pentru a te bucura de partea lui Smart, trebuie să știi că este compatibil cu orice smartphone, indiferent că e vorba de Android sau iOS.

Așa cum spuneam mai devreme, seria include două modele:

1. Watch GT 3 Pro Titanium Edition, un accesoriu pentru bărbați, realizat din materiale premium: carcasă solidă din titan, dar în același timp ușoară. Ecranul este realizat din safir, iar spatele din ceramică. Display-ul este un AMOLED de 1,43 inch, color cu rezoluție HD, 466 x 466. Dispune de o coroană rotativă 3D tactilă, în stilul unui ceas tradițional, ce permite utilizatorului să facă zoom in și zoom out, să treacă de la o interfață la alta sau să ajusteze setările. Autonomia sa ajunge până la 14 zile.

2. Watch GT 3 Pro Ceramic Edition este variantă de damă, ce atrage atenția din prima clipă. Și asta datorită aspectului fashion. Realizat din ceramică, ceasul este alb, cu mici detalii aurii, ce se îmbină perfect pentru a scoate în evidență încheietura mâinii. Ceasul vine cu aceleași funcții ca și versiunea pentru bărbați, doar la partea de autonomie se observă o diferență, dar asta se datorează și dimensiunii mai mici a cadranului. Mai exact GT3 Pro Ceramic Edition prezintă o autonomie de până la 7 zile.

Eu deja testez modelul acesta de câteva zile și ca o primă impresie, este un magnet care întoarce capetele. Elegant din cale afară, confortabil de purtat, ceasul trece de barierele unui accesoriu Smart, devenind practic un articol ce poate pune în valoare o ținută.

Zilele următoare voi veni cu un review detaliat, în care vă voi spune mai multe despre experiența mea cu acest HUAWEI GT 3 Pro Ceramic Edition.

Până atunci iată care sunt prețurile celor două modele și ce CADOU primești la precomandă:

  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Titanium Edition – de la 1899 lei + CADOU o pereche de Căști HUAWEI FreeBuds 4 Silver
  • HUAWEI Watch GT 3 Pro Ceramic Edition – de la 2199 lei + CADOU o pereche de căști HUAWEI FreeBuds Lipstick Red

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.