Huawei FreeBuds 3i de acum și în România – preț, specificații și disponibilitate

După ce au fost lansate luna trecută la nivel global, iată că de astăzi căștile Huawei FreeBuds 3i sunt disponibile și în magazinele din țară. Vin cu un design closed fit in-ear și o tehnologie de anulare activă a zgomotului de fond, pentru a oferi o experiență audio plăcută, indiferent de context. Datorită vârfurilor flexibile din silicon se așează bine în ureche, fiind confortabile chiar și după o utilizare mai îndelungată.

Fiecare casca are cate 3 microfoane pentru a putea capta vocea cat mai bine si pentru o separare buna a zgomotului de fond. Doua exterioare, unul in partea de jos, orientat spre gura, unul pe exterior care se ocupa de o captare mai buna a sunetului de jur imprejur si un al 3lea microfon interior, care nu este vizibil.

Pentru o interacțiune rapidă, împerecherea se face mult mai ușor cu un dispozitiv Huawei. De îndată ce este deschisă cutia de încărcare, un pop-up drăgut este afișat pe ecranul dispozitivului. Această funcționalitate le perite utilizatorilor să se bucure instantaneu de muzica preferată și să monitorizeze cu ușurință neivelul bateriei, al cărui status este vizibil pe ecranul telefonului, imediat după conectare.

Prin dubla atingere a căștii poți seta acțiuni diferite chiar și în funcție de cască, de la răspuns/respins de apel, pana la controlul muzicii, iar anularea activă a zgomotului de fond se face prin atingere îndelungată. Redarea se întrerupe automat în momentul în care căștile sunt scoase din urechi, reluându-se în momentul în care sunt reintroduse.

Căștile vin cu difuzoare de 10 mm, ce au un bass puternic. Oferă o autonomie generoasă, până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experiență audio de până la 14,5 ore.

Căștile sunt deja disponibile în oferta eMAG la prețul de 629 lei.

Noi deja testăm de aproximativ o săptămână căștile Huawei FreeBuds 3i, iar în curând vine și review-ul video pentru ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.