Huawei Ascend P7 – smartphone-ul cu design atractiv

Huawei Ascend P7 este un smartphone pe gustul celor care pun preț pe aspectul exterior al dispozitivelor, plusând foarte mult pe această parte. În același timp, modelul oferă o configurație performantă care îl face potrivit pentru orice utilizator, chiar și pentru cei cu așteptări mai mari din partea unui astfel de dispozitiv. Smartphone-ul Huawei Ascend P7 poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1479 lei(verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun. Modelul se remarcă prin performanța care îl face demn de a concura cu modele din categorii superioare. Punctele forte sunt procesorul și memoria atractive, camerele foto de calitate superioară, autonomia bună și designul atractiv.

Smartphon-ul Huawei poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul are un design caracterizat de colțurile drepte, nerotunjite și aspectul perfect slim, semănând destul de mult cu seria Xperia de la Sony. Carcasa are dimensiunile de 68.8 x 139.8 x 6.5 mm, fiind foarte subțire. Smartphone-ul are o greutate de 124 de grame. Carcasa este disponibilă pe alb, aspectul fiind unul elegant. Butonul de pornire se găsește în partea laterală și este gândit pentru a putea fi accesat ușor, cu o singură mână. În partea de jos se întâlnește logo-ul Huawei.

Poze cu telefonul

Huawei Ascend P7

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 5 inch și este de tip LCD IPS Multitouch. Ecranul este dotat cu protecție Corning Gorilla Glass 3. Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli și în 16 milioane de culori, având o calitate superioară. Culorile sunt vii, iar contrastul este ridicat.

Configurația face posibilă rularea oricărui tip de aplicație, chiar și a celor cu cerințe grafice avansate. Modelul este dotat cu un procesor Quad Core Hisilicon Kirin 910T de 1.8 GHz care asigură rularea fluidă, fără lag și un multitasking eficient. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 2 GB care susține cursivitatea ridicată. Memoria internă este de 16 GB și poate fi extinsă până la 64 GB prin intermediul unui card microSD. Modelul folosește sistemul de operare Android v4.4.2 KitKat. Randamentul este unul foarte bun.

Smartphone-ul este atractiv și la nivel multimedia, fiind dotat cu două camere foto de calitate. Camera principală are o rezoluție de 13 MP, iar cea secundară o rezoluție impresionantă de 8 MP, realizând selfie-uri de calitate superioară. Camera principală beneficiază de blitz, geotagging, HDR și funcții pentru detectarea chipurilor și zâmbetelor.

În ceea ce privește redarea multimedia, vei putea reda videoclipuri, filme și muzică într-o gamă largă de formate. Sunetul este de calitate, fiind puternic și fără distorsiuni.

La nivelul conectivității găsim un port microUSB și un port jack de 3.5 mm. Este integrată și tehnologia Bluetooth 4.0 pentru transferul de fișiere fără cablu. Conexiunea la internet se poate stabili prin GPRS sau Wireless de 802.11 b/g/n.

Modelul este dotat și cu numeroase funcții, printre care un accelerometru, senzori de proximitate și de lumină, o busolă și G-senzor.

Autonomia este una bună, bateria din dotare având 2500 mAh. Atunci când bateria e pe terminate, pentru a nu fi prins pe picior greșit, tehnologia Ultra Power Saving Mode oprește funcțiile cu un consum mare de energie. Sunt oferite astfel chiar și 24 de ore suplimentare de așteptare.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • procesor Quad Core,
  • rezoluție Full HD,
  • display Gorilla Glass 3

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Display - 8.8
Performanțe - 8.7

8.9

O alegere inspirată

Huawei Ascend P7 este un smartphone cu un design elegant, subțire, ce impresionează prin specificații tehnic, care concurează cu telefoanele de top.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.