Huawei ASCEND P7 MINI – smartphone-ul mediu

Huawei ASCEND P7 MINI este varianta de dimensiuni mai reduse a modelului Ascend P7, reducând ceva din dotările acestuia, dar rămânând la un randament decent. Modelul nu se remarcă prin dotări speciale, dar reușește să ofere o experiență de utilizare atractivă pentru un utilizator obișnuit, fără prea mari pretenții legate de performanță. Smartphone-ul Huawei ASCEND poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 699 lei(verifică preț actualizat), un preț destul de mare pentru dotările sale. La același preț poți găsi variante ceva mai performante. Dacă te atrage însă designul și nu ai pretenții foarte mari, modelul oferă un radament destul de bun. Dotările sale îți vor permite să navighezi fără probleme pe internet și să rulezi aplicații diverse. Camerele foto sunt eficiente și oferă fotografii de calitate. Punctul slab principal este reprezentat de autonomia ceva mai redusă, dar bateria face față unei utilizări standard. Per ansamblu, modelul ar putea fi descris de cuvântul “mediu”, fiind unul destul de comun.

Designul smartphone-ului se remarcă față de celelalte serii Huawei prin aspectul ceva mai colțuros, cu marginile mult mai puțin rotunjite, care lasă impresia de robustețe. Asta nu înseamnă însă că modelul este unul gros. Dimensiunile sunt de 65.5 x 130 x 7.5 mm, iar greutatea este de doar 115 grame. Carcasa este alcătuită din plastic rezistent și este disponiblă pe negru. Aspectul general este unul elegant.

Poze cu telefonul

Huawei ASCEND P7 MINI

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 4.5 inch, fiind ceva mai redus față de cele cu care ne-am obișnuit în clasa mid-range. Ecranul se remarcă mai ales prin rezoluția qHD de 540 x 960 de pixeli. Ecranul este de tip TFT. Imaginile sunt redate în 16 milioane de culori. La baza ecranului se găsesc 3 butoane iluminate la atingere.

La nivelul performanței găsim dotări mid-range care asigură o utilizare cursivă. Modelul este dotat cu un procesor Quad Core Qualcomm Snapdragon de 1.2 GHz și o memorie RAM de 1 GB, dotări medii pentru această clasă, dar care oferă un randament bun. Memoria internă este de 8 GB și poate fi extinsă până la 32 GB prin intermediul unui card microSD. Modelul folosește sistemul de operare Android 4.3 Jelly Bean.

Camerele foto sunt decente și au un raport echilibrat, cea principală având 8 MP, iar cea secundară având 5 MP. Fotografiile sunt clare și au un contrast bun. Camera principală face fotografii la rezoluția de 3264 x 2448 de pixeli și este dotată cu blitz și autofocus. Camera secundară face selfie-uri la o calitate destul de bună.

La nivelul conectivității ai la dispoziție un port microUSB și un port jack de 3.5 mm. Pentru transferul de fișiere fără fir ai la dispoziție tehnologia Bluetooth 3.0. Conexiunea la internet se poate stabili prin GPRS sau Wireless de 802.11 b/g/n.

Printre funcțiile disponibile se numără Radio FM, GPS cu A-GPS și GLONASS, un accelerometru, un senzor de proximitate și o busolă.

Autonomia este destul de slabă, bateria din dotare fiind de tip Li Polymer de 2000 mAh. Ar fi putut fi clar îmbunătățită pentru a satisface utilizarea lungă de internet.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • procesor Quad Core,
  • preț accesibil

Contra

  • Bateria putea fi ceva mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.6
Performanțe - 8.7

8.6

O alegere inspirată

Huawei ASCEND P7 MINI este un smartphone elegant, cu dotări tehnice suficient de bune, pentru a-ți deveni un partener de nelipsit.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.