HTC Desire VT – un telefon aspectuos cu multiple calităţi

Comunicarea a ajuns la un alt nivel în ziua de astăzi. Nu ne mai limităm doar la a comunica prin voce cu un simplu telefon, ci ne dorim să fim în pas cu evoluţia tehnologică, să folosim diferite site-uri de socializare sau aplicaţii care înlocuiesc metodele tradiţionale de trimitere a mesajelor. În acest sens, smartphone-ul HTC Desire VT poate fi o alegere bună atât pentru adulţi cât şi pentru adolescenţi. Dacă doreşti să achiziţionezi smartphone-ul, acesta are un preţ la liber de aproximativ 1199 lei(verifică preț actualizat), acceptabil pentru funcţiile pe care le are şi performanţele deţinute. Trebuie să mai ştii că foloseşte un singur miniSIM, adică un SIM normal, iar la achiziţie vei mai primi un cablu de date şi un Handsfree împreună cu telefonul mobil şi acumulatorul.

Smartphone-ul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul său îl face ultra-portabil întrucât este un telefon slim de numai 9.6 mm, cu o greutate de 118 grame, fiind suficient de subţire şi uşor pentru a-l lua în buzunar sau într-o geantă, fie ea cât de mică.

Poze cu telefonul

HTC Desire VT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Carcasa construită dintr-un plastic de culoare neagră, rezistentă la micile zgârieturi şi la urmele lăsate după utilizare, şi display-ul de 4 inch vin în sprijinul argumentelor privind designul pe cât de îndrăzneţ pe atât de distinctiv. Cei 4 inch ai ecranului vă vor ajuta să vedeţi toate detaliile paginilor web, să vă uitaţi la poze, filme sau chiar să vă jucaţi. Sensibil la atingere, va oferi o experienţă interactivă atunci când navigaţi în meniul telefonului sau folosiţi diferite aplicaţii ori jocuri.

Procesorul ce rulează cu 1 GHz este suficient pentru rularea în condiţii bune a jocurilor, aplicaţiilor şi funcţiilor care vin cu telefonul. Memoria RAM de 512 MB vine în sprijinul utilizatorului, astfel încât rularea noilor aplicaţii să se execute cu uşurinţă. Pentru stocarea datelor puteţi folosi atât memoria internă de 4 GB cât şi un card microSD cu o capacitate de până la 32 GB, mărindu-ţi considerabil spaţiul de stocare. Sistemul de operare Android OS cu versiunea 4.0 Ice Cream Sandwich asigură o funcţionare fiabilă a telefonului şi răspunde cu brio solicitărilor în materie de aplicaţii şi conectivitate.

Pe partea de conectivitate, telefonul foloseşte tehnologia 3G şi permite viteze bune pentru o navigare rapidă pe internet şi un download mulţumitor. Dispune de suport Wi-Fi pentru o conectare la hotspot-urile din apropiere şi, totodată, permite folosirea telefonului ca un hotspot reuşind să conectezi la el şi alte dispozitive pentru a accesa internetul. Pentru o navigare uşoară dispune de GPS, iar pentru a asculta muzică sau a vorbi la telefon prin cască fără fir vine cu Bluetooth v4.0. Mai dispune de un microUSB v2.0, tehnologia DLNA, şi un accelerometru care detectează mişcarea şi orientarea dispozitivului (atât pe verticală cât şi pe orizontală).

Poţi să foloseşti acest smartphone ca media player, să vizionezi filme şi videoclipuri, să asculţi muzică în diferite formaturi precum MP3, eAAC+, WMA, WAV sau, dacă doreşti să fii la curent cu noutăţile în ştiri şi muzică, poţi opta pentru radio. Pentru a imortaliza anumite momente importante, îţi vine în ajutor camera de 5 MP, iar pentru a creea propriul videoclip îţi va fi de folos rezoluţia de înregistrare video de 720p. Bateria tip Li-Polymer de 1650 mAh va oferi o autonomie considerabilă în funcţie de cât de mult este utilizat.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • chipset Qualcomm MSM7227A Snapdragon
  • autonomie bună

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.9
Display - 8.5
Performanțe - 8.9

8.8

O alegere inspirată

HTC Desire VT este un smartphone cu un design atractiv și un preț decent, ce asigură utilizatorului o configurație bună.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.