HTC Desire D626 – un telefon accesibil şi la preţ, dar şi la specificaţii

Întotdeauna ne dorim să experimentăm cât mai multe lucruri din aproape orice domeniu. Pentru cei care vor în fiecare zi o experienţă unică în domeniul telefoniei mobile, cei de la HTC le oferă această posibilitate cu noul HTC Desire D626. Acest smartphone deţine specificaţii tehnice superioare şi poate îndeplini cam toate cerinţele unui utilizator obişnuit. Dacă eşti fan al selfie-ului, atunci alegerea acestui telefon va fi pe placul tău, întrucât camerele oferă rezoluţii foarte bune. Pe lângă procesorul performant, memoria RAM ce răspunde celor mai diversificate cerinţe, a camerei foto generoase şi a reţelei 4G, smartphone-ul HTC oferă, datorită bateriei Li-Ion de 2000 mAh, o autonomie foarte bună de până la 761 ore în stand-by şi 30 de ore pentru convorbire în reţeaua 3G. Dacă nu v-au convins specificaţiile tehnice, poate o va face preţul de aproximativ 1056 lei(verifică preț actualizat), destul de decent din punctul meu de vedere.

Designul său impresionează în orice situaţie, atât datorită culorii pe albastru cât şi a carcasei din plastic de bună calitate cu o textură fină ce nu lasă urme după utilizare şi este rezistentă la micile zgârieturi. Colţurile rotunjite, forma slim şi greutatea de doar 140 grame sunt oportune pentru a-l purta în buzunar sau în orice geantă mai mică. Ecranul touchscreen cu diagonala de 5 inch şi rezoluţia de 720 x 1280 pixeli oferă o calitate foarte bună a imaginilor şi o vizionare clară a clipurilor video sau filmelor.

Poze cu telefonul

HTC Desire D626

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Specificaţiile tehnice sunt unele recomandate, mai ales datorită faptului că acest telefon a apărut pe piaţă în luna martie a anului 2015, astfel că beneficiază de îmbunătăţirile momentului din punct de vedere tehnologic. Procesorul cu 4 nuclee fizice Quad-core Qualcomm Snapdragon 410, cu o frecvenţă de 1.2 GHz, oferă o rulare optimă a aplicaţiilor pe care le folosiţi, fie că ascultaţi muzică sau navigaţi pe internet în acelaşi timp.

Placa video tip Adreno 306 vă va oferi o grafică bună şi imagini calitative pentru jocurile pe care le veţi accesa. În ajutorul procesorului vine memoria RAM de 1 GB, ce este suficientă pentru acest smartphone şi oferă o rulare optimă care nu va bloca aplicaţiile folosite.

Dacă doriţi să stocaţi anumite date sau informaţii, vine în ajutor memoria internă de 16 GB, precum şi slotul de memorie ce poate suporta un microSD cu o capacitate maximă de 32 GB. Sistemul de operare Android OS v 4.4.4 KitKat este unul dintre cele noi apărute pe piaţă şi este capabil să asigure o bună funcţionare şi compatibilitate noilor jocuri şi aplicaţii apărute.

Pentru o viteză superioară necesară la navigarea pe internet sau pentru download, vine cu reţeaua 4G şi viteză LTE.

Pe partea de multimedia ne oferă o cameră principală de 13 MP şi o cameră secundară generoasă pentru cei îndrăgostiţi de selfie-uri cu cei dragi, de 5 MP. Pentru a imortaliza cât mai bine momentele speciale, are incluse mai multe funcţii precum cea de detectare a feţei, panoramică, sau focusarea cu ajutorul atingerii ecranului.

Conectivitatea este oferită de Bluetooth-ul v4.0, de Wi-Fi şi microUSB-ul v2.0, astfel veţi putea transfera documente, muzică şi filme către alte device-uri compatibile. Totodată veţi putea asculta muzică în format MP3 cât şi MP4, veţi avea preinstalat un document viewer şi un photo/video editor, toate pentru a răspunde celor mai variate cerinţe pe linia de divertisment.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț accesibil,
  • diagonala de 5 inch,

Contra

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.8
Performanțe - 8.8

8.7

O alegere inspirată

HTC Desire D626 este un smartphone cu un design atrăgător și specificații destul de interesante, ce te vor cuceri din prima clipă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.