HTC DESIRE 620G – smartphone-ul elegant

HTC DESIRE 620G este un smartphone mid-range cu un design foarte elegant, care îl plasează pe o treaptă superioară în ceea ce privește raportul calitate-preț. Poate fi găsit în magazine la prețul de 999 lei(verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 35 de lei. Punctele forte ale smartphone-ului sunt designul slim elegant, procesorul Octa Core, camerele foto de calitate și utilizarea generală destul de cursivă. Punctul slab principal este bateria ceva mai slabă. Va trebui să te asiguri că ai la tine încărcătorul atunci când petreci multe ore departe de casă. Per ansamblu, însă, alegerea este una inspirată. Dotările nu sunt cele mai performante, dar sunt gândite astfel încât să ofere un randament bun.

Telefonul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Evomag și Quickmobile.

La nivelul designului se remarcă în primul rând aspectul slim. Ecranul touch super LCD de 5 inch este pus foarte bine în valoare de profilul slim, oferind astfel impresia de finisaj premium și, în același timp, un control foarte bun cu o singură mână. Ecranul are o rezoluție de 1280 x 720 pixeli, redând imagini de calitate superioară și menținând unghiuri de vizualizare foarte bune. Carcasa este alcătuită din plastic și este disponibilă pe gri sau albastru. Dimensiunile sunt de 72.7 x 150.1 x 9.6 mm, iar greutatea este de 145 de grame.

Poze cu telefonul

HTC DESIRE 620G

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În momentul actual, smartphone-urile reprezintă adevărate computere mobile, oferind nu doar posibilitatea conectării la internet, ci și rularea de aplicații mai complexe și chiar și multitasking-ul. Pentru a îndeplini cu brio aceste funcții, modelul de față este dotat cu un procesor MT6592 Octa-Core cu frecvența de 1.7 GHz. Utilizarea va fi astfel fluidă. Memoria RAM este de 1 GB. Memoria putea fi ceva mai mare, dar valoarea este cea medie pentru acest nivel de preț. Memoria internă este de 8 GB. Modelul folosește sistemul de operare Android 4.4 Kit Kat.

Camera foto este un aspect pe care pun preț mulți dintre utilizatori. Indiferent dacă ești sau nu interesat în principal de cameră, parcă te atrage să ai la dispoziție una de calitate. Modelul HTC este dotat cu două camere foto. Camera principală de pe spate are 8 MP, iar cea secundară de pe față are 5 MP. Rezoluția video este de 1080p. Camera principală beneficiază de Auto Focus, Senzor BSI și blitz LED. Camera secundară are o rezoluție mai mult decât decentă pentru selfie-uri.

Continuând pe partea multimedia, smartphone-ul poate reda o serie largă de fișiere foto, video și audio. Vei putea urmări videoclipuri în format 3gp, .3g2, .mp4, .wmv sau .avi și asculta muzică în format aac, .amr, .ogg, .m4a, .mid, .mp3, .wav sau .wma. Sunetul este puternic și fără distorsiuni. Ai la dispoziție și funcția de Radio FM.

Modelul mai dispune de GPS, senzor de lumină ambientală,  senzor de proximitate și G-senzor. Pe partea de conectivitate se găsesc un port micro USB, un port jack 3.5 mm, tehnologiile Bluetooth și Wireless.

Activitatea pe smartphone este susținută de o baterie de tip Li-Polymer cu o capacitate de 2100 mAh. Autonomia nu este cea mai bună, dar aceasta este o problemă generală pentru smartphone-uri. Va fi nevoie să încarci telefonul cel puțin o dată pe zi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • dual SIM,
  • MicroSD,
  • pret mic,

Contra

  • sunetul putea fi ceva mai bun

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.2
Performanțe - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

HTC DESIRE 620G este un terminal mobil destul de elegant, dual SIM, cu un procesor Octa Core, pe care îl vei utiliza cu plăcere de fiecare dată.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.